Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Sestdien atklās čempionātu pludmales volejbolā vīriešiem „Beach Ball 2011"

Kristīne Čukure, 31.05.2011. 09:15

4. jūnijā ar atklāšanas posmu „Ķeizarmežā" sāksies 15 posmu pludmales volejbola čempionāts amatieriem vīriešu konkurencē „Beach Ball 2011", ar mērķi, ne tikai popularizēt pludmales volejbolu, bet arī vairot labas atpūtas iespējas skatītājiem.
Sestdien atklās čempionātu pludmales volejbolā vīriešiem „Beach Ball 2011"

Čempionāta finālā nokļūs katra posma divas labākās komandas, kur 30 komandu konkurencē cīnīsies par iespēju iegūt galveno balvu 500 Ls un dažādas pārsteiguma balvas no čempionāta atbalstītājiem. Lai veicinātu pludmales volejbola attīstību amatieru līmenī, tad čempionāta dalībnieki nedrīkst atrasties Latvijas reitinga pirmajās 60 vietās.

Šī brīža labākais Latvijas pludmales volejbolists un čempionāta labās gribas vēstnesis Mārtiņš Pļaviņš stāsta, ka „šāda veida turnīri tikai pierāda to, ka pludmales volejbols Latvijā kļūst arvien populārāks. Tās ir ne tikai sacensības, bet arī ļoti laba laika pavadīšana, it īpaši, ja ir labs laiks. Patīkami, ka ir jaunieši, kas uzņemas šādu iniciatīvu."

„Beach Ball 2011" laikā notiks arī dažādas, skatītājiem domātas aktivitātes. Ar čempionāta 2.posmu, aizsāksies konkurss daiļā dzimuma pārstāvēm „Miss Pludmale". Čempionātam iespējams reģistrēties gan elektroniski, gan posma norises vietā. Vairāk informācijas par čempionāta norises vietām un reģistrāciju pieejama mājas lapā www.beachball.lv.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV