Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Hokeja boksa čempionāts ICEBOX 2011 - jau pēc divām dienām

N.Namnieks, 31.05.2011. 10:25 | komentāri (1)

ICEBOX 2011 hokejistu boksa cīņas Arēnā Rīga tiks papildinātas ar grandiozu šovu – speciāli izstrādātiem video, gaismas un skaņas priekšnesumiem, kā arī ar R'n'B izpildītāja Gacho uzstāšanos.

Šodien - divas dienas pirms pasākuma - Arēnā tiks sākti sagatavošanās darbi, lai nodrošinātu visu milzīgo tehnikas apjomu, kas paredzēts šova norisei – LED ekrānu siena, kas augstumā paredzēta gandrīz līdz pašiem arēnas griestiem un to kopplatība sasniegs 144 kvadrātmetrus, skatuve ar īpašu gaismas tehniku, – tas viss palīdzēs papildināt jau tā spilgtās emocijas, kas tiks gūtas no slikto puišu cīņām boksa ringā.

ICEBOX 2011 čempionāta programmā starp pirmās un otrās kārtas cīņām skatītājus izklaidēs viena no spilgtākajām pašmāju R'n'B zvaigznēm – Gacho, kas speciāli šim šovam gatavo ekskluzīvu live uzstāšanos kopā ar pavadošajiem DJ un dzīvajiem instrumentiem.

Grandiozo video programmu – "dzīvajā" miksēs video mākslas guru Artis Dzērve, bet par pasākuma krāšņumu rūpēsies karstās ICEBOX ringa meitenes un go go dejotājas, kas cīņu starplaikos izklaidēs arēnas apmeklētājus ar speciāli veidotiem priekšnesumiem, kuri neizpaliks bez dažām pikantām detaļām.

Pasākuma ceremonijmeistara lomu uzņēmies sporta līdzjutējiem ļoti labi pazīstamais Rīgas Dinamo spēļu vadītājs Armands Simsons, kas nesenā pagātnē vadījis arī tādus nozīmīgus pasākumus kā KHL Zvaigžņu spēli un šīs pašas līgas noslēguma ceremoniju Maskavā.

Atgādināsim, ka dalību pasākumā apstiprinājuši: Krievijas izlases un Sanktpēterburgas SKA kluba uzbrucējs Jevgēņijs Artjuhins, KHL kluba Čehovas Vitjaz kauslis Brendons Sagdens no Kanādas, viņa tautietis un viens no AHL vadošajiem policistiem Kips Brenans, bijušais NHL un Rīgas „Dinamo" spēka uzbrucējs no Slovākijas Ronalds Petrovickis, Latvijas hokeja izlases uzbrucējs Aleksejs Širokovs un latviešu hokeja aizsargs Kaspars Astašenko.

Čempionāta „ICEBOX 2011" ietvaros, pateicoties GROS AUTO atbalstam, notiks arī Latvijas šī brīža spēcīgākā profesionālā boksera Maira Brieža cīņa pret horvātu smagsvaru Josipu Jalusiču.

Tirdzniecībā pieejamas arī vairākas VIP biļešu kategorijas: ICEBOX VIP (biļetes cena LVL 50) ar atsevišķu ieeju, garderobi un vietu pie galdiņa parterā, ICEBOX VIP GOLD (biļetes cena LVL 75) ar atsevišķu ieeju, garderobi un tuvāko pieejamo vietu pie galdiņa parterā, kā arī ar "ICEBOX" suvenīru komplektu, ICEBOX VIP PLATINIUM (biļetes cena LVL 100) ar atsevišķu ieeju, garderobi un tuvāko pieejamo vietu pie galdiņa parterā, kā arī ar meet&greet ar čempionāta dalībniekiem un "ICEBOX" suvenīru komplektu.

Čempionāta idejas autors un preču zīmes "ICEBOX – hockey meet the ring!" autortiesību īpašnieks ir sporta mārketinga aģentūra PASSPORT, pasākuma līdzorganizators ir UNTITLED productions. Pasākuma norisi Latvijā atbalsta: TV6, radio STAR FM, KAS JAUNS, VIDEO AVATARS, PLAYBOY, DIENA, APOLLO, SKANDI MOTORS.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV