Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Jauna reģistrācijas vietne Supersprinta dalībniekiem

Viesturs Saukāns, 01.06.2011. 11:19

Sākusies reģistrācija Freko Rallija supersprinta sacensībām „Līgo", kas 18. jūnijā norisināsies sporta kompleksā Mūsa. Potenciālajiem dalībniekiem jāņem vērā, ka mainīta pieteikšanās vietne – šim posmam reģistrācija notiek mājas lapā www.4rati.lv.

Dalībnieki, kuri gatavojas piedalīties 18. jūnija sacīkstē Mūsā, pie Bauskas, ieteikums izmantot šo vietni: http://4rati.lv/?cat=231&lang=lv.

Bauskā pirms Līgo svētkiem norisināsies Freko Rallija supersprinta kausa izcīņas otrais posms. Kā ierasts, šajā kompleksā supersprinta dalībniekiem ir iespēja ne tikai izmēģināt leģendārās autokrosa un rallijkrosa trases taisnes un tramplīnus, bet aizvadīt braucienu daļas asfalta sektoros. Kā paredz supersprinta kausa izcīņa, arī Mūsā tiks aizvadīti trīs braucieni astoņās ieskaitēs. Pirmais posms nodemonstrēja, ka jaunā braucienu vērtēšanas sistēma sagādā interesantus rezultātus. Taču, jebkurā gadījumā, uzvar tas sportists, kurš dienas garumā bijis konstanti ātrākais pilots.

Atgādinām, ka šogad supersprinta rezultātus veido divu labāko braucienu punktu summa, nevis divu labāko braucienu laika summēšana. Jaunā sistēma ļauj rīkotājiem tik ļoti nepieturēties pie katra trases konfigurācijas centimetra, kas, līdz ar to, ir interesantāk sportistiem, jo trase var niansēs mainīties. Turklāt jaunā sistēma un trases maiņas iespējas ļauj saudzēt arī sportistu tehniku – ja trasē veidojas bedres, tās ar slāpētājiem var vienkārši izslēgt no nākamā brauciena distances.

Pirmais supersprinta posms norisinājās Smiltenē, Tepera trasē. Pie uzvarām jaunajā sezonā tika Kārlis Nebars, Sandis Laukšteins, Edgars Avens, Andris Vovers, Gatis Liepiņš, Guntis Lielkājis, Zigurds Kalniņš, kā arī Artūrs Vaido U18 ieskaitē.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV