Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Sāk tirgot abonementus Dinamo Rīga 2011/2012. gada sezonai

Jānis Stepītis, 01.06.2011. 11:29

No šodienas ir iespējams iegādāties sezonas abonementus uz Dinamo Rīga mājas spēlēm 2011/2012. gada KHL čempionātā. Abonementu kategorijas, cenas un izvietojums sektoros šogad nav mainījies.
Sāk tirgot abonementus Dinamo Rīga 2011/2012. gada sezonai

„Šodien, uzsākot sezonas abonementu tirdzniecību, varam apsolīt saviem uzticīgajiem līdzjutējiem, ka nākamā sezona būs ne mazāk aizraujoša kā iepriekšējās. Salīdzinot ar iepriekšējo sezonu, abonementu cenas un izvietojums nav mainījies, turklāt, iegādājoties abonementu, tā īpašnieki iegūst veselu virkni priekšrocību – galvenā no kurām, protams, ir garantēta iespēja apmeklēt visas Rīgas DINAMO mājas spēles Arēnā Rīga, jo iepriekšējā sezonā aptuveni ceturtā daļa maču arēnā (ieskaitot play-off spēles) bija gandrīz pilnībā izpārdota. Arī kopējais DINAMO mājas spēļu apmeklējums Arēnā Rīga pieauga par 5% (kopā DINAMO spēles Arēnā Rīga iepriekšējā sezonā klātienē noskatījās 248 202 tūkstoši skatītāji), bet abonentu īpašnieku skaits palielinājās pat par 44.75%.", uzsākot abonementu tirdzniecību atzīmēja AS „Dinamo Rīga" valdes loceklis Zigmārs Priede.

Nākamajā sezonā līdzjutējiem būs pieejami 9 dažādi sezonas abonementu veidi – Platīns 1+1, Platīns, Zelts+, Zelts, Sudrabs+, Sudrabs A, Sudrabs B, Sudrabs C, Bronza, kurus iegādājoties, tā īpašnieks iegūs iespēju apmeklēt visas DINAMO RĪGA regulārās sezonas mājas spēles Arēnā Rīga un iegādāties biļetes uz play-off spēlēm tajā pašā vietā. Atkarībā no abonementa veida, tā īpašnieks ietaupa vidēji no 15% līdz pat 36%, kā arī iegūst vēl citas priekšrocības visas sezonas garumā. Arī šogad iespējams abonementu iegādāties, maksājot pa daļām, līdz septembra mēnesim.

Abonementus būs iespējams iegādāties visās SIA BIĻEŠU SERVISS tirdzniecības vietās visā Latvijā, tajā skaitā NARVESEN, STATOIL, LATVIJAS PASTS, kā arī internetā www.bilesuserviss.lv.

Uzņēmumi ar pārskaitījumu abonementus var iegādāties, sazinoties ar SIA Biļešu Serviss biroju, iepriekš rezervējot, apmaksājot un saņemot sev ērtā veidā (ar kurjeru, e-pastā, Kongresu nama vai Dailes teātra kasēs). Kontaktinformācija pa tālruni: 67105220.

No 1. jūnija līdz 1. jūlijam visiem iepriekšējās sezonas abonementu īpašniekiem ir iespējams iegādāties jaunu abonementu tajā pašā sēdvietā, Rīgas Kongresu nama vai Dailes teātra kasē, uzrādot iepriekšējā gada abonementu.

Visas sezonas garumā Dinamo Rīga abonementa īpašniekiem iespējams izmantot abonementu priekšrocību programmas piedāvājumus. Abonementu priekšrocības programma apvieno Dinamo Rīga sadarbības partneru labākos piedāvājumus, atlaides un īpašas priekšrocības dažādos veikalos, restorānos un citur. Platīna un zelta abonementu īpašnieki kopā ar sezonas abonementu saņems ekskluzīvu DINAMO RĪGA dāvanu komplektu.

Plašāka informācija par Dinamo Rīga 2011./2012. gada sezonas abonementiem atrodama internetā www.dinamoriga.eu un www.bilesuserviss.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV