Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Šovakar Arēnā Rīga notiks starpkontinentālais hokeja boksa čempionāts „ICEBOX 2011"

N.Namnieks, 02.06.2011. 13:18

Trešdien, 1.jūnijā, klubā FIRST DACHA notika preses konference un dalībnieku izloze šovakar notiekošajam boksa čempionātam „ICEBOX 2011".
Šovakar Arēnā Rīga notiks starpkontinentālais hokeja boksa čempionāts „ICEBOX 2011"

Pirmajā preses konferences daļā masu mediju pārstāvji tika iepazīstināti ar diviem profesionāliem bokseriem - latvieti Mairi Briedi un horvātu Josipu Jalušicu, kuri pasākuma ietvaros aizvadīs reitingu cīņu smagajā svara kategorijā. Bokseri nedaudz pastāstīja par sevi, par gatavošanos gaidāmajai cīņai un notika pirmscīņas svēršanās. Jalušica svars izrādījās 84,3 kilogrami, savukārt Briedis konkrētajā mirklī svēra tieši 91,0 kilogramu.

Labākajam Latvijas bokserim šī būs sestā cīņa profesionāļu kategorijā (līdz šim 5-0-0). Briedis, kurš starptautiskajā boksa reitingā šobrīd ieņem 105.vietu atzīmēja, ka viņam ir bijis pietiekami daudz laika, lai pienācīgi sagatavotos cīņai un ir lieliskā fiziskajā formā. Mairis arī atzīmēja, ka viņam ir patiess prieks beidzot boksēties Rīgā savu skatītāju priekšā.

Otrajā preses konferences daļā klātesošie tika iepazīstināti ar pirmā starpkontinentālā hokeja boksa čempionāta dalībniekiem. Pasākuma organizētāju pārstāvis Olafs Saulriets nosauca dalībniekus, kuri šovakar cīnīsies par ICEBOX 2011 čempiona titulu un čempionu jostu – Brendons Sagdens, Kips Brennans, Ronalds Petrovickis un Aleksejs Širokovs. Diemžēl O.Saulriets bija spiests paziņot arī nepatīkamu ziņu sporta līdzjutējiem - boksa ringā uz plānoto cīņu veselības problēmu dēļ neizies Krievijas izlases uzbrucējs Jevgēņijs Artjuhins, līdz ar to, lai neizjauktu čempionāta loģisku cīņu izspēli, pasākumā nepiedalīsies arī pēdējais, pieteiktais dalībnieks – Kaspars Astašenko.

Artjuhins, kurš klātienē piedalījās preses konferencē savu lēmumu pamatoja sekojoši: „līdz pēdējam brīdim cerēju, ka spēšu piedalīties šajā aizraujošajā pasākumā, bet vēl vakar vakarā pēc mediķu apskates tika pieņemts lēmums atsaukt savu dalību. Diemžēl traumas, kas tika gūtas gan klubu sezonā, gan Pasaules čempionātā, tik īsā brīdī nav izdevies izārstēt. Tā kā vēl negrasos beigt hokejista karjeru, tika pieņemts lēmums šogad čempionātā nepiedalīties, lai gan ar lielu prieku būtu to darījis. To apliecina arī mana klātbūtne šeit, Rīgā. Novēlu dalībniekiem veiksmi un atvainojos visiem līdzjutējiem, kas cerēja mani rītvakar ieraudzīt boksa ringā".

Preses konferences noslēgumā notika arī dalībnieku pāru izloze, kas pusfinālos kopā saveda Brendonu Sagdenu pret Alekseju Širokovu un Kipu Brenanu pret Ronaldu Petrovicki. Attiecīgi, šajos pusfinālos tiks noskaidroti finālisti un dalībnieki cīņai par trešo vietu.

Atgādinām, ka personām līdz 16 gadu vecumam ieeja tikai pieaugušo pavadībā!

„Biļešu servisa" kasēs pieejamas biļetes no Ls 12.00 līdz Ls 30.00.

Čempionāta idejas autors un preču zīmes "ICEBOX – hockey meet the ring!" autortiesību īpašnieks ir sporta mārketinga aģentūra PASSPORT, pasākuma līdzorganizators ir UNTITLED productions. Pasākuma norisi Latvijā atbalsta: TV6, radio STAR FM, KAS JAUNS, VIDEO AVATARS, PLAYBOY, DIENA, APOLLO, SKANDI MOTORS.

Video no gaidāmā pasākuma šova http://vimeo.com/24530353

Foto: Mairis Briedis, © Oļegs Siračenko

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV