Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Pirmās Vasaras ielu basketbola cīņas aiz muguras

Mārtiņš Kozlovskis, 02.06.2011. 13:36

Trešdien, 1. jūnijā, stāvlaukumā pie Liepājas Olimpiskā centra noslēdzās pirmais vasaras ielu basketbola čempionāta posms Liepājā. Kopumā sacensībās piedalījās 44 komandas piecās vecuma grupās, tādējādi noskaidrojot pirmos uzvarētājus un laureātus.
Pirmās Vasaras ielu basketbola cīņas aiz muguras

Sacensības norisinājās piecās vecuma grupās. Meitenes savā starpā sacentās U-99 vecuma grupā, savukārt, zēni U-13, U-16 un U-99. Kā arī spēles norisinājās ierastajā MIX grupā, kura šoreiz bija nedaudz mazāk apmeklēta.

Kā jau gaidāms, spraigākās cīņas izvērtās U-99 vīriešu grupā, kur kopumā startēja 22 komandas. Šeit spēles norisinājās četrās apakšgrupās un finālā pelnīti iekļuva komanda „Brengulītis" un „Rudais Zalktis". Tajā pārāki izrādījās Mareka Mejera, Kristapa Miglinieka un Ulda Miglinieka „Brengulīši", tādējādi kļūstot par pirmā posma uzvarētājiem.

Par uzvarētājām U-99 sieviešu konkurencē kļuva komanda „Piektais elements", kas aiz sevis 2. vietā atstāja komandu „92. meitenes". Savukārt, U-16 zēnu konkurencē nepārspēti palika „Melnie Nēģeri". Pašā mazākajā grupā uzvarētāju gods tika komandai „Extra šķiņķis". Bet „MIX" grupā veiksmīgi turpina spēlēt „Līvas Kapi", kuri jau pēdējos gaidos ir pastāvīgi MIX grupas uzvarētāji un izņēmums nebija arī šoreiz.

Pasākuma laikā tika noskaidrots arī pirmais finālists tālmetiena konkursam un par pirmā posma snaiperi kļuva Linards Butauts, kurš minūtes laikā realizēja 6 tālmetienus. Sīvu pretestību Linardam izrādīja „Gateris" pārstāvis Arnis Ate, kurš realizēja tikai par vienu metienu mazāk. Atgādinām, ka galvenajā balvā, kura tiks izspēlēta pēdējā posmā 17. augustā, uzvarētājs saņems televizoru no „Electrons & K".

Nākošais posms norisināsies jau pēc divām nedēļām, 15. jūnijā, tajā pašā vietā – pie Liepājas Olimpiskā centra. Atgādinām, ka svarīgs ir kopvērtējums un ļoti iespējams, ka nākošajā reizē klāt nāks vēl vairāk spēcīgu pretinieku.

Liepājas vasaras ielu basketbola čempionāts 2011':
2. posms 15. jūnijs
3. posms 6. jūlijs
4. posms 20. jūlijs
5. posms 3. augusts
6. posms 17. augusts.

1.posma rezultāti:

U-13 zēni
1.vieta „Extra šķiņķis" (Kārlis Grigaļūns, Nauris Freimanis, Renārs Spinga, Dāvis Silenieks)
2.vieta „Dīzelis" (Jānis Hanka, Roberts Dembskis, Kārlis Mickāns)
3.vieta „Čigāni" (Ģirts Splīte, Ričards Krauklis, Mārtiņš Kravcovs, Mārtiņš Francis)

U-16 zēni
1.vieta „Melnie Nēģeri" (Toms Biters, Roberts Kalve, Jēkabs Paipa)
2.vieta „Trolis" (Artis Krūmiņš, Elvis Osis, Rūdolfs Grundmanis)
3.vieta „Bauskas Torpēda" (Rolands Silnieks, Elvis Šukteris, Raivis Kabiņeckis)

U-99 zēni
1.vieta „Brengulītis" (Uldis Miglinieks, Kristaps Miglinieks, Mareks Mejeris, Mārtiņš Meiers)
2.vieta „Rudais Zalktis" (Edijs Silnieks, Valters Košeļevs, Ritvars Lācītis)
3.vieta „Spēks Bumbās" (Igors Kuzņecovs, Uldis Kulpe, Einārs Vierpe)

U-99 meitenes
1.vieta „Piektais elements" (Agijs Kruga, Linda Vaļģe, Rendija Misus)
2.vieta „92.meitenes" (Megija Turka, Elīna Šneibe, Kristīne Ķikale)
3.vieta „Džordana meitas" (Līva Kazāka, Beāte Jagmina, Zaiga Būmeistare)

MIX grupa
1.vieta „Līvas Kapi" (Māris Šliseris, Armands Čerņevskis, Māra Džeriņa)
2.vieta „Pričins" (Kristaps Pričins, Gints Kobiaks, Toms Mackars, Elīze Dēnava)
3.vieta „Rančo" (Emīls Sveile, Salvis Kovaļevskis, Kristīne Āboliņa)

Pasākumu atbalsta:„Swedbank", Liepājas pilsētas Dome, „Nike", „Elektrons & K", „Liepājas Olimpiskais centrs", „Getz&Bros", fitnesa centrs „Olymp Sport", „Liepājas Papīrs", „Osram", „Rīgas Piensaimnieks", „Trodeks", „Čili Pica", „Liepājas Metalurgs", „Ledus Halle", viesnīca „Līva", „Triobet", „Dzintara Boulings", „Ansmann", SIA „Kvadro", kokteiļbārs „Red Sun Buffet", „Pūre", „Cheetos", „Venden", autoserviss „Džons", „Jelgavas tipogrāfija", „Ramirent", „Radio SWH" un „liepajniekiem.lv".

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV