Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Latvija rīkos pasaules čempionātu sievietēm

Māris Gorbunovs, 07.06.2011. 09:25

2012. gada pasaules hokeja čempionāts sievietēm 1. divīzijas A grupas turnīrs tiks rīkots Latvijā. Pasaules čempionāts notiks Ventspilī no 25. līdz 31. martam.

Nākamā gada pavasarī Latvijas dāmu izlase savās mājās mērosies spēkiem par ceļazīmi uz elites divīziju ar Japānu, Kazahstānu, Norvēģiju, Austriju un Čehiju.

Atgādinām, ka iepriekšējā pasaules čempionātā 1. divīzijā, kas šo pavasari norisinājās Vācijā (Rāvensburgā), mūsu komanda izcīnīja trešo vietu, tādējādi kopējā rangā ierindojoties 11. vietā.

Ikgadējā IIHF kongresā kļuva zināms, ka Latvijas junioriem gadu mijā būs jādodas uz Kanādu, kur divās pilsētās Kalgari un Edmontonā no 26. decembra līdz 5. janvārim norisināsies U-20 pasaules čempionāts elites divīzijā. Mūsu komandas pretinieki būs Krievija, Šveice, Slovākija un Zviedrija.

U-18 grupā mūsējie arī spēlēs augstākajā līmenī, jauniešu turnīrs nākamā gadā no 12. līdz 22. aprīlim notiks Šveicē. Latvija būs B apakšgrupā kopā ar Zviedriju, Krieviju, Vāciju un Šveici.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV