Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Noslēdzies pirmais „Zelta OPEN Challenger" posms

LPVL preses dienests, 13.06.2011. 09:12

Ar Mārča Gulbja / Jāņa Liepiņa un Igaunijas dueta Anu Ennok / Mari-Liis Graumann uzvarām vakar Dzintaru pludmalē noslēdzās pirmais „Zelta OPEN Challenger" posms pludmales volejbolā.
Noslēdzies pirmais „Zelta OPEN Challenger" posms

„Zelta OPEN" posmos piedalās visi labākie Latvijas pludmales volejbolisti, savukārt „Zelta OPEN" Challenger turnīrā nav atļauts piedalīties 40 labākajiem spēlētājiem no Latvijas pludmales volejbola kopējā reitinga, kas dod iespēju vērtīgos Latvijas reitinga punktus nopelnīt arī citiem. Sieviešu duetiem šādu ierobežojumu nav.

Sacensības sākās sestdien, bet dienu vēlāk cīņu par uzvaru pirmajā šīs sezonas „Challenger" posmā turpināja seši vīriešu un seši sieviešu dueti. Vīru konkurencē triumfēja Mārcis Gulbis un Jānis Liepiņš, kuri spraigā trīs setu finālmačā pieveica Aivaru Petruševicu un Austri Štālu – 2:1. Cīņā par trešo vietu Jānis Straume un Edvarts Buivids ar 2:0 pieveica brāļus Māri un Juri Orupus. Dalītu piekto vietu izcīnīja Rihards Puķītis / Gvido Kampāns un brāļi Jānis un Kārlis Celmiņi.

Dāmu konkurencē panākumu svinēja Igaunijas duets Anu Ennok / Mari-Liis Graumann, kas finālā ar 2:0 uzvarēja Ingu Ikaunieci un Kitiju Megni. Bronzas mačā Anete Krastiņa un Jana Jaudzema ar 2:1 pieveica citu Igaunijas pāri Kertti Kulm / Kristel Kiens. Dalīta piektā vieta Ievai Vīksnai / Lienei Mellupei un Sandai Ragozinai / Kristai Kraskurai.

Nākamais „Zelta OPEN Challenger" posms risināsies no 9. līdz 10. jūlijam turpat Dzintaros, bet jau nākamajā nedēļas nogalē tur notiks „Zelta OPEN" pirmais posms vīriešu duetiem.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV