Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Latvijas džudistiem divas medaļas pasaules kausā Tallinā

Darja Davidova, 13.06.2011. 13:19

Latvijas džudisti Viktors Reško, kas cīnās svara kategorijā līdz 100 kg, un svara kategorijas virs 100 kg pārstāvis Vladimirs Osnačs izcīnīja sudraba medaļas pasaules kausā Tallinā.

Viktors Reško pirmajās sacensību kārtās uzvarēja Sainu Mammadovu no Azerbaidžānas, Danni Meeuvsenu no Nīderlandes un Brazīlijas pārstāvi Leonardo Leite. Pusfinālā Latvijas džudists pārspēja Slovākijas džudistu Martinu Janata, bet finālcīņā piekapās Vjačeslavam Denisovam no Ukrainas.

Vladimirs Osnačs pirmajā kārtā bija brīvs, tad uzvarēja Krisu Šeringtonu no Lielbritānijas. Pusfinālā Osnačs pārspēja Luku Verbiju no Nīderlandes, bet finālā piekapās Lietuvas džudistam Mariusam Paškevičiusam.

Piekto vietu svara kategorijā līdz 100 kg izcīnīja Jevgeņijs Borodavko. Pirmajā kārtā viņš bija brīvs, tad pārspēja Turcijas sportistu Fejazu Jazici un Oru Sassonu no Izraēlas. Pusfinālā Borodavko piekapās topošajam turnīra uzvarētajam Vjačeslavam Deņisovam no Ukrainas, bet cīņā par trešo vietu citam Ukrainas pārstāvim Artjomam Blošenko.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV