Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Cīņu šovs WFCA sporta centrā "Faraons"

Ērika Dogžina, 13.06.2011. 13:57

Sestdien, 18. jūnijā, WFCA Baltija piedāvā cīņu šovu klubā "Faraons", kurā sacentīsies spēcīgi Latvijas cīkstoņi - gan jau sevi pierādījuši sportisti, gan cīkstoņi, kas aizvadīs savas pirmās cīņas.
Cīņu šovs WFCA sporta centrā "Faraons"

WFCA Baltija sporta centrā "Faraons" būs iespēja vērot cīņas gan pēc K1 gan MMA noteikumiem, kopumā būs iespēja vērot 14 dueļus, kuros sacentīsies Gatis Zonbergs pret Vadimu Juršinu, Mārtiņš Jamonts pret Zigmāru Čīču, Vjačeslavs Skrejvers pret Aigaru Bugu, Ostaps Bašins pret Vladislavu Ņikūļinu, kā arī citi sportisti.

18. jūnijā un turpmāk WFCA Baltija rīkos līdzīgas cīņas, kas ir gatavošanās gada lielākajam notikumam cīņu sporta Baltijā – Fight Arena, kas norisināsies Arēnā Rīga 8. oktobrī un būs nenoliedzami svarīgākais notikums cīņas sportā šogad. Fight Arēnā izies gan Latvijas, gan ārvalstu cīkstoņi, kuri cīnīsies gan pēc K1 gan MMA noteikumiem. Savu dalību oktobrī notiekošajās sacensībās jau ir apstiprinājuši tādi pieredzējuši un starptautiskā līmenī zināmi sportisti kā Konstantīns Gluhovs, kas ir prestižā turnīra Warrior's Honnor, kā arī citu starptautisku turnīru uzvarētājs. Jau ir zināms, ka Fight Arēnā viens otram pretī stāsies Kristaps Zīle un Andrejs Kožemjakins. Šovā būs iespēja vērot ringā arī Romāns Skibu, Zauru Džavadovu, Andreju Zozuļu, un citus titulētus sportistus.

Lai gan skatītāji, gan sportisti varētu nopietni sagatavoties gada lielākajām cīņām Arēnā Rīga, arī turpmāk tiks rīkoti lieliski cīņu šovi, sekojiet līdzi jaunumiem www.fightclub.lv, www.fightarena.lv

Tiekamies WFCA Baltija sporta centrā Faraons 18. jūnijā Lubānas ielā 113A, Rīgā

Sākums plkst. 20:00. Ieejas maksa 5 LVL

Šovu organizē WFCA Baltija

wfca@balticom.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV