Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Otrajā vasaras ielu basketbola posmā rekordliels komandu skaits

Mārtiņš Kozlovskis, 16.06.2011. 17:13

Trešdien, 15. jūnijā, stāvlaukumā pie Liepājas Olimpiskā centra norisinājās otrais Vasaras ielu basketbola čempionāta posms, kas kopumā pulcēja 47 komandas ne tikai no Liepājas, bet arī tuvākās apkārtnes.

Otrais posms kopumā pulcēja 158 dalībniekus un līdzīgi kā pirmajā posmā vislielākā apmeklētība bija tieši U99 vīriešu grupā, kurā startēja 21 komanda. Sākotnēji tika aizvadītas pamatsacīkstes vīriešiem, taču pēc tam laukumos devās arī gados jaunākie sportisti.

Četrās grupās no piecām uzvarētāju godā tika tās pašas komandas, kuras izcīnīja uzvaras arī 1. posmā. Par 2. posma uzvarētājiem U-13 vecuma grupā kļuva komanda „Extra Šķiņķis", tādējādi nostiprinoties 1. vietā čempionāta kopvērtējumā. 2. un 3. vietā ierindojās, attiecīgi, „Dīzelis" un „Piena Puikas".

U-16 vecuma grupā zēniem uzvarētāju gods tika „Melniem Nēģeriem", bet U99 meitenēm par uzvarētājiem kļuva „Piektais elements". Interesants fināls izvērtās MIX grupā starp „Līvu Kapi" un „Trashers Team" komandām. Alenam Timbram nodemonstrējot fantastisku precizitāti no tālmetiena līnijas (4 realizēti tālmetieni) uzvaru izcīnīja tieši „Līvu Kapi". 3. vietā ierindojās „Talantu Fabrika".

Pasākuma laikā tika noskaidrots arī otrs finālists tālmetiena konkursam un par šī posma trāpīgāko snaiperi kļuva Matīss Miknis, kurš minūtes laikā realizēja 6 tālmetienus, tādējādi papildinot finālistu pulku. Atgādinām, ka pirmajā posmā par uzvarētāju kļuva Linards Butauts. Galvenajā balvā, kas tiks pasniegta pēdējā posmā, 17. augustā, uzvarētājs saņems televizoru no „Electrons & K".

Līdz ar to, pirmie divi posmi jau ir noslēgušies un nākošais posms norisināsies pēc trijām nedēļām, 6. jūlijā. Uz doto brīdi kopvērtējums īpaši interesants ir U99 vecuma grupā, kur 6 komandas šķir tikai četri punkti. Līderi pašreiz ir otrā posma uzvarētāji „Hektors", bet turpat viena punkta atstatumā atrodas „Rudais Zalktis".

Atgādinām, ka pieteikšanās vasaras ielu basketbola čempionāta 3. posmam ir iespējama jau šobrīd LOC info centrā. Norises vieta paliek nemainīga – stāvlaukums pie Liepājas Olimpiskā centra.

2.posma rezultāti:

U-13 zēni
1.vieta „Extra šķiņķis" (Kārlis Grigaļūns, Nauris Freimanis, Renārs Spinga, Dāvis Silenieks)
2.vieta „Dīzelis" (Jānis Hanka, Roberts Dembskis, Sandis Ķikals)
3.vieta „Piena Puikas" (Kārlis Mickāns, Jānis Miķelsons, Valters Vuciņš)

U-16 zēni
1.vieta „Melnie Nēģeri" (Toms Biters, Miks Roga, Jēkabs Paipa, Filips Ķeiris)
2.vieta „Traki Čaļi" (Emīls Reinsons, Roberts Krigers, Dāvis Sējejs)
3.vieta „Trolis" (Raivis Kabiņeckis, Elvis Osis, Rūdolfs Grundmanis, Gustavs Lapiņš)

U-99 zēni
1.vieta „Hektors" (Gatis Jagmins, Arturs Freimanis, Arturs Ķudis)
2.vieta „Medze" (Dāvids Skubiņš, Kristaps Bumbulis, Jānis Zukulis, Deivis Zāģeris)
3.vieta „Gateris" (Artis Ate, Arnis Ate, Rūdolfs Otto)

U-99 meitenes
1.vieta „Piektais elements" (Agija Kruga, Linda Vaļģe, Rendija Misus)
2.vieta „193 - Aiziet" (Zane Laumane, Sanija Laumane, Laura Pelše, Zane Pelše)
3.vieta „92.meitenes" (Zane Lībeka, Megija Turka, Elīna Šneibe, Kristīne Ķikale)

MIX grupa
1.vieta „Līvas Kapi" (Alens Timbra, Māris Šliseris, Māra Džeriņa)
2.vieta „Trashers Team" (Lana Kuzņecova, Igors Kuzņecovs, Kristaps Miglinieks, Atis Strazdiņš)
3.vieta „Talantu Fabrika" (Kārlis Gaļkints, Kristaps Kabiņeckis, Elīna Bože).

Liepājas vasaras ielu basketbola čempionāts 2011':
3. posms 6. jūlijs
4. posms 20. jūlijs
5. posms 3. augusts
6. posms 17. augusts.

Pasākumu atbalsta:„Swedbank", Liepājas pilsētas Dome, „Nike", „Elektrons & K", „Liepājas Olimpiskais centrs", „Getz&Bros", fitnesa centrs „Olymp Sport", „Liepājas Papīrs", „Osram", „Pūre", „Cheetos", „Rīgas Piensaimnieks", „Trodeks", „Čili Pica", „Liepājas Metalurgs", „Ledus Halle", viesnīca „Līva", „Triobet", „Dzintara Boulings", „Ansmann", SIA „Kvadro", kokteiļbārs „Red Sun Buffet", „Venden", juridiskais birojs "LEX ET IUSTITIA", autoserviss „Džons", „Jelgavas tipogrāfija", „Ramirent", „Radio SWH" un „liepajniekiem.lv".

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV