Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

"Battery Superkausa" trešais posms notiks Dobelē

Superkauss, 17.06.2011. 16:53

Uzreiz pēc Līgo svētkiem, 26.jūnijā Dobelē Ceļa Ēzeļu moto trasē notiks Baltijas ātrākā motokrosa "Battery Superkauss" trešais posms.
"Battery Superkausa" trešais posms notiks Dobelē

Motokrosa sacensības „Battery Superkauss" notiek trešo gadu. Tās guvušas plašu atsaucību un atzinību gan sportistu, gan līdzjutēju vidū. Uz pirmo 2011.gada sezonas „Battery Superkauss" posmu Kandavā bija ieradušies teju 4 tūkstoši skatītāju un pulcēja starptautisku dalībnieku sastāvu pie starta barjeras.

Šogad „Battery Superkauss" komandu savstarpējie spēki ir ļoti izlīdzinājušie. Katrā no tām startē kāds spēcīgs pašmāju braucējs, tāpat uz sacensībām tiek piesaistīti arī sportisti no ārvalstīm. Tādēļ var droši apgalvot, ka Dobelē, Ceļa Ēzeļu moto trasē 26.jūnijā gaidāmas aizraujošas un baudāmas sportiskās cīņas.

Varam prognozēt, ka arī šajā gadā Ceļa Ēzeļu trasē redzēsim divu Liepājas puses sportistu – Dāvja Līva un pieredzējušā Laura Freiberga – bezkompromisa cīņas (šobrīd arī sacensību līderi kopvērtējumā). Pagājušajā gadā tieši šie sportisti „spēlēja" galvenās vijoles prestižajā MX Pro klasē. Lauris Freibergs nedaudz vairāk kā pirms nedēļas pierādīja savu sportisko meistarību Pasaules čempionāta posmā MX3 klasē, arī Dāvis Līvs uz Dobeli dosies tikai un vienīgi pēc uzvaras, ko viņš apstiprināja jau uzreiz pēc „Battery Superkauss" otrā posma Gulbenē.

Par augstākajiem goda pjedestāla pakāpieniem MX Pro klasē cīņās noteikti vēlēsies iesaistīties ļoti ātrais lietuvietis Vitautas Bučas, kurš pēdējās sacensībās Latvijā ir bijis viens no favorītiem. Vai šis „Battery Superkauss" posms lietuvietim būs veiksmīgāks kā pirmie divi un viņš spēs uzvarēt spēcīgos konkurentus – uz šo jautājumu atbildes gaida daudzi.

Noteikti favorītu pulkam jāpieskata arī Dāvis Ivanovs, kurš pēc Dobelē aizvadītajiem treniņiem teica, ka trase esot ideāla un piemērota viņam, lai spētu parādīt maksimāli labāko sniegumu. Arī Toms Macuks pēc gūtās traumas Latvijas čempionāta Stelpes posmā ir apņēmības pilns atgriezties trasē un cīnīties par vērtīgajiem ieskaites punktiem.

Kā ierasts, vienā no vadošajām Latvijas motokrosa komandām „Motosports-Elkšņi Racing Team" sastāvā redzēsim jaunās paaudzes igauņu solo motosportistus Indrek Magi un Ardo Kaurit, kur rezultāti ar katru sacensību posmu progresē.

Rezultāti visās „Battery Suerkauss" klasēs pieejami http://www.mylaps.com/championship/index.jsp?id=127176

Tiekamies Dobelē 26.jūnijā, kur varēs gūt jaunas emocijas, baudot saistošu un aizraujošu motokrosu. Bet ne tikai. Atraktīvās un smaidīgās "Battery Superkauss" karsējmeitenes uzmundrinās sportistus un uzdejos vai nofotografēsies ar līdzjutējiem. Mūzikas dj parūpēsies par motokrosam atbilstošu atmosfēru. Būs pieejamas īpašās teltis, kur izsalkušie un izslāpušie varēs veldzēties un atgūt enerģiju. Bet pāri visam – protams, motokross.

Īsāk sakot – kad visas Līgo dziesmas jau būs nodziedātas, ugunskurs apdzisis, alus izdzerts un šašliki apēsti, „Battery Superkauss" būs īstā vieta, kur atjaunot adrenalīna devu.

Izbaudi ātrumu, azartu, adrenalīnu! Izbaudi īstu motokrosu "Battery Superkauss"

Ieejas maksa „Battery Superkauss": 3Ls, bērniem līdz 12 g.vec. un pensionāriem – bez maksas.

Parkings apmeklētājiem Ceļa Ēzeļu moto trases teritorijā nodrošināts bez maksas.

Kā nokļūt?

„Battery Superkauss" 2011.gada sacensību posmu karte: http://bit.ly/SupercupLV_Map_2011

Vairāk informācijas: www.superkauss.lv

www.twitter.com/superkauss

http://www.facebook.com/SupercupLVcikos

Foto autors Uldis Dobelis

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV