Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Noslēgusies „3 punkti" basketbola nometne

Artūrs, 21.06.2011. 13:46

No 13. līdz 17. jūnijam Olimpiskajā Sporta centrā Rīgā ar Swedbank Latvijas Jaunatnes Basketbola līgas (LJBL), Olimpiskās Sporta centra un "adidas" atbalstu norisinājās basketbola nometne "3 punkti". Nometnē dalību ņēma rekordliels dalībnieku skaits – 120 bērni un jaunieši no sešiem līdz 19 gadiem.
Noslēgusies „3 punkti" basketbola nometne

Nometnes vadītājs Artūrs Visockis-Rubenis: „Šogad uz nometni pieteicās tiešam liels dalībnieku skaits. Nometnes filozofija ir sniegt dalībniekiem gan augstas kvalitātes treniņprocesu, gan prieku par pavadīto laiku. Tieši tāpēc nometne norisinājās Rīgas Olimpiskajā Sporta centrā un par treneriem vienlaicīgi nometnē darbojās 17 treneri. Treneru kolektīvs sastāvēja no gan pieredzējušiem treneriem, gan vēl aktīviem spēlētajiem un es uzskatu – ka tieši tas ir mūsu lielākais nometnes pluss – dažādais un plašais treneru kolektīvs. Tas nodrošināja arī to, ka spējām šiem 120 dalībniekiem sniegt individuālu pieeju, neizsīkstošu entuziasmu un radīt tiešām pozitīvu gaisotni, lai pēc šīs nometnes, dalībnieki ierodoties savu sporta skolu nometnēs vai treniņos, būtu maksimāli ieguvēji. "

Katra diena sastāvēja no diviem treniņiem, divām vasaras līgas spēlēm un diviem konkursiem. Neskatoties uz patīkamo nogurumu, katru rīt visi nometnes dalībnieki bija klāt gatavi jauniem iespaidiem. Visi dalībnieki tika sadalīti četrās vecuma grupās – mazākie NBA1 un NBA2, vidējā vecuma NCAA un vecākie "Eirolīgas" grupās. Darbs notika trijās zālēs vienlaicīgi uz kopumā pieciem basketbola laukumiem, kā arī manēžā.

Starp treniņiem un spēlēm tika noskaidroti arī labākie dažādos konkursos, nometnē viesojās, par sevi pastāstīja un dažādus paraugdemonstrējumus veica Latvijas izlases basketbolists Rolands Freimanis, basketbolistes Elīna Babkina, Zane Tamane un Santa Dreimane, amerikāņu nopelniem bagātais vidusskolu treneris Marks Vimberlijs, fiziskās sagatavotības treneris Ēriks Visockis, bet "Slam Dunk" paraugdemonstrējumus rādīja Krists Pīternieks un Žanis Peiners, kuri nometnē darbojās arī kā treneri.

Nometnes izskaņā tika apbalvoti nometnes labākie dažādos konkursos, vasaras līgā un nominācijās. Katrs treneris saviem audzēkņiem sagatavoja personīgu vērtējumu ar komentāriem un ieteikumiem, kuru pasniedza kopā ar nometnes t-kreklu.

Drīzumā bildes un video no nometnes "3 punktu" mājaslapā: www.sa-3punkti.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV