Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Izsludināta pieteikšanās uz bezmaksas futbola sacensībām jauniešiem "Coca-Cola Svētdienas Līga"

Ieva Keviesena, 22.06.2011. 09:32

Jau sesto gadu pēc kārtas Latvijā tiks organizētas futbola sacensības jauniešiem – „Coca-Cola Svētdienas Līga". Coca-Cola aicina jauniešus piedalīties šajās bezmaksas futbola sacensībās, kas norisināsies divas svētdienas – 3. un 10. jūlijā – Rīgā, stadionā „Arkādija" (Uzvaras bulvārī 10). Sociālā projekta mērķis ir motivēt jauniešus nodarboties ar sportu un fiziskajām aktivitātēm, uzsverot to nepieciešamību un nozīmi.

"Atbalstot aktīvu dzīvesveidu, esam izvēlējušies futbolu – vienu no populārākajiem sporta veidiem. Bezmaksas futbola sacensības "Coca-Cola Svētdienas Līga" piecu gadu laikā ir pulcējušas vairāk nekā 10 000 dalībnieku. Mums ir prieks, ka ik gadu "Coca-Cola Svētdienas Līga" pulcē gan jaunus dalībniekus, gan arī tos, kas aktīvi piedalās sacensībās jau vairāku gadu garumā," stāsta Evelin Ojamets, Coca-Cola sabiedrisko attiecību vadītāja Baltijas valstīs.

Futbola sacensību sākums 3. un 10.jūlijā ir plkst. 12.00, savukārt reģistrēšanās sacensībām notiks laikā no 10.30 – 11.30. Līgas sacensības notiek divās vecuma grupās (3-5 spēlētāji katrā komandā): A grupa – 16-17 gadus veci jaunieši, B grupa – 13-15 gadus veci jaunieši.

Komandas savu dalību „Coca-Cola Svētdienas Līgai" var pieteikt, izmantojot sacensību mājas lapu www.coca-cola.lv/svetdienasliga, zvanot pa tālruni 26693029, vai arī stadionā „Arkādija" pirms sacensību sākuma laikā no 10.30 – 11.30.

Sacensības notiek sadarbībā ar Latvijas Futbola federāciju, kas izstrādājusi sacensību nolikumu.

Plašāka informācija par „Coca-Cola Svētdienas Līgu" ir pieejama mājas lapā http://coca-cola.lv/svetdienasliga/

Esi aktīvs – nāc un piedalies!

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV