Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Notiks tradicionālais velobrauciens "Apkārt Burtnieku ezeram"

Jānis Dreiškins, 28.06.2011. 13:14

2. jūlijā velo fani un aktīvas atpūtas cienītāji tiek aicināti pulcēties Vecatē (Valmieras raj.), kur notiks tradicionālais velobrauciens Latvijā "Apkārt Burtnieku ezeram". Dalībniekiem tiks piedāvātas dažādas distances: vienātruma velosipēdiem – 12km; Vichy maratona distance – 65km, pusmaratona distance – 48 km, kā arī bērnu distances. Sacensību reģistrācija sāksies no plkst.10:00 Vecates centrā pie pagasta mājas.
Notiks tradicionālais velobrauciens "Apkārt Burtnieku ezeram"

Velobrauciena trase vīsies apkārt ar nostāstiem un teikām bagātajam Burtnieku ezeram, kas ir ceturtais lielākais ezers Latvijā. Brauciena laikā būs iespējams baudīt skaisto apkārtni, kas atšķiras no citām lauku ainavām, kā arī novērtēt dabas brīnumus, kurus vietējie pagasta iedzīvotāji un entuziasti regulāri kopj un uzskaita. Sacensību organizatori vēlas uzsvērt, ka trase būs viegla un baudāma distance vienā aplī.

Sacensību programma:
10:00 – 12:20 dalībnieku ierašanās, reģistrācija, distances apskate;
11:30 starts vienātruma velo sacensībām (VV1, SV1) un S12, V12 grupām;
11:33 starts bērnu distancei;
12:30 starts Vichy maratona (65km) vīriešiem; 12:33 starts Vichy maratona (65km) sievietēm;
13:00 starts pusmaratona distancei;
15:00 apbalvošana.

Vērtēšana sacensībās notiks pa vecuma grupām sievietēm un vīriešiem. Godalgotās vietas tiks apbalvotas ar kausiem un sponsoru sarūpētām balvām.

Sacensību organizatori būs parūpējušies gan par līdzjutēju, gan par visu dalībnieku labsajūtu, pēc pievarētajiem kilometriem apkārt Burtnieku ezeram, sacensību dalībniekiem būs iespēja pārspriest savas veiksmes vai neveiksmes un atgūt spēkus, mielojoties ar tradicionālo zivju zupu. Līdzjutējiem un bērniem, gaidot dalībniekus finišā, būs iespēja noskatīties leļļu teātra izrādi Pauks un Šmauks. Tāpat visi sacensību dalībnieki piedalīsies loterijas izlozē, kurā galvenā balva būs televizors.

Uzzināt visu par velobraucienu, iepazīties ar distanci un pieteikties sacensībām elektroniski var mājas lapā www.velomaratoni.lv
Pieteikties varēs arī uz vietas sacensību reģistratūrā 2. jūlijā no plkst.10:00 līdz 12:20

Dalībniekiem un līdzjutējiem tiek organizēts autobuss. Pieteikšanās autobusam līdz 30. jūnijam plkst. 18:00. Maksa par braucienu turp - atpakaļ: 6,- Ls. Izbraukšana 2. jūlijā plkst. 7:45 no veikala "SPORTLAT" Rīgā, A.Deglava ielā 7. Izbraukšana no sacensību centra Vecatē pēc apbalvošanas, orientējoši plkst. 16:00

Sacensības organizē viens no vadošajiem tautas sporta pasākumu rīkotājiem Latvijā kompānija Sportlat sadarbībā ar Burtnieku novada pašvaldību.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV