Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

"Coca-Cola Svētdienas Līga" pirmās sacensības jau svētdien

Ieva Keviešena, 01.07.2011. 10:13

Šajā svētdienā, 3.jūlijā, stadionā "Arkādija" notiks pirmās šī gada bezmaksas futbola sacensības jauniešiem "Coca-Cola Svētdienas Līga". Sacensību dalībniekiem būs iespēja ne tikai cīnīties par vērtīgām balvām, uzzināt vairāk par veselīgu dzīvesveidu, bet arī satikt Latvijas U-21 futbola izlases galveno treneri Mihailu Zemļinski.

"Coca-Cola Svētdienas Līgu" svinīgi atklās Jānis Strapcāns, TV3 laika ziņu moderators, raidījuma "Kinomānija" vadītājs un mūzikas grupas "h2o" solists. Jānis uzsver, ka aktīvam dzīvesveidam ir liela nozīme visos laikos: "Ar tādām sportiskām aktivitātēm kā futbols mēs attīstīstām ne tikai savas fiziskās, bet arī koncentrēšanās spējas un mācāmies disciplinēt sevi un domāt stratēģiski. Pats galvenais – piedalīšanās futbola sacensībās ļauj pozitīvi pavadīt laiku, jo darām to, kas tik ļoti patīk!"

Futbola sacensību sākums 3.jūlijā ir plkst. 12.00, savukārt reģistrēšanās sacensībām notiks laikā no 10.30 – 11.30. Līgas sacensības notiek divās vecuma grupās (3 - 5 spēlētāji katrā komandā): A grupa – 16 - 17 gadus veci jaunieši, B grupa – 13 - 15 gadus veci jaunieši.

Jauniešus piedalīties futbola sacensībās aicina arī "Radio SWH" dīdžejs Ufo: "Futbols ir labs ar to, ka tas ir pieejams sporta veids – nepieciešami tikai daži draugi un bumba. Kustēties ir labi un veselīgi, tomēr kustēties komandās ir vēl labāk – attīstās arī komandas gars un azarts. Ne velti futbols ir sporta karalis!"

Komandas savu dalību „Coca-Cola Svētdienas Līgai" var pieteikt, izmantojot sacensību mājas lapu www.coca-cola.lv/svetdienasliga, zvanot pa tālruni 26693029, vai arī stadionā „Arkādija" pirms sacensību sākuma laikā no plkst.10.30 – 11.30.

Sacensības notiek sadarbībā ar Latvijas Futbola federāciju, kas izstrādājusi sacensību nolikumu, savukārt par vērtīgām balvām jauniešiem parūpējusies kompānija „adidas".

Kopumā „Coca-Cola Svētdienas Līga" norisināsies divas jūlija svētdienas. Otrās sacensības notiks 10.jūlijā "Olimpiskā Sporta Centrā" Rīgā, Grostonas ielā 6b. Savu dalību komandas var pieteikt www.coca-cola.lv/svetdienasliga, zvanot pa tālruni 26693029, vai arī "Olimpiskā Sporta Centra" stadionā pirms sacensību sākuma laikā no plkst. 10.30 – 11.30.

Plašāka informācija par „Coca-Cola Svētdienas Līgu" ir pieejama mājas lapā http://coca-cola.lv/svetdienasliga/

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV