Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Noskaidroti pirmie "Mītava Open 2011" finālisti

Sigita Kaņepe, 04.07.2011. 10:09

Sestdien, 2. jūlijā, Bauskas novada sporta bāzes stadionā tika atklāts atklātais amatieru čempionāts mini futbolā "Mītava Open 2011", kur noskaidrojās pirmās trīs komandas, kas iekļuvušas finālā.
Noskaidroti pirmie "Mītava Open 2011" finālisti

Bauskas posmā dalību pieteica 32 komandas, bet diemžēl viena no komandām uz čempionātu neieradās.

Jau pirmajā posmā bija jūtama pamatīga spriedze un spēlētāju vēlme nospēlēt pēc iespējas labāk, lai viņu komanda būtu to trīs komandu starpā, kas iekļūst finālā. Kā rezultātā fināla spēlē par pirmo un otro vietu pārāka izrādījās komanda "Poila", aiz sevis atstājot komandu "Bastions Apsardze/ JSFB", bet pagājušā gada čempioni komanda "Rainis" dramatiskā cīņā un pēc spēles soda sitienu sērijā uzvarēja komandu "Ramzess".

Pirmo trīs vietu ieguvēji tagad treniņos varēs izmantot atbalstītāja "Adidas" dāvāto SpeedCell futbola bumbu, kā arī iegādāties futbolam nepieciešamās lietas, izmantojot veikala "Sport 2000" dāvanu kartes.

Bauskas posmā spēļu komentētāja lomu ar "Prāta vētras" puišu palīdzību uzņēmās Lauris Lizbovskis. Savukārt dalībniekus uzmundrināja karsējmeiteņu deju grupa "Emotive" un "Mītava Open" talismans - Mītavas Alnis.

Visu dienu čempionāta laikā darbojās spēļu laukums bērniem, kur mazākajiem apmeklētājiem bija iespēja krāsot, zīmēt un spēlēt futbolu kopā ar Mītavas Alni.

Aizvadītā posma notikumiem līdzi varēs sekot kanālā LTV 7, kur raidījumu starplaikos tiks pārraidīti video ar spilgtākajiem spēļu momentiem no Bauskas stadiona.

Nākamās "Mītava Open 2011" spēles notiks sestdien, 9. jūlijā Kuldīgā, Kuldīgas pilsētas stadionā. Posma spēļu kārtības izloze notiks piektdien, 8. jūlijā, pēc plkst. 17.00 radio STAR FM ēterā.

Čempionāta MĪTAVA OPEN 2011 organizatori saka paldies BAUSKAS novada domei par atsaucību čempionāta organizēšanā, tehniskajam sadarbības partnerim, ADIDAS, veikalam SPORT 2000 un informatīvajiem atbalstītājiem – LTV7, MŪZIKAS VIDEO KANĀLS, radio STAR FM, RIETUMU RADIO, JĒKABPILS RADIO 1 izdevniecībai RĪGAS VIĻŅI, laikrakstam LATVIJAS AVĪZE, KURZEMES VĀRDS, interneta portāliem DELFI.LV, PARSPORTU.LV, DRAUGIEM.LV, INBOX.LV un sadarbības partneriem ZEMGALES OLIMPISKAIS CENTRS, MCĀBOLS, UZVELC KREKLU, PAPYRUS.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV