Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Vasaras autosprinta čempionāts iegriezīsies Jelgavā

Viesturs Saukāns, 04.07.2011. 12:14

Latvijas vasaras autosprinta čempionāts šo svētdien, 10. jūlijā turpināsies Jelgavā, Rullīša kartinga trasē. Pēc ātrās trases Biķerniekos, kur notika otrais posms, šī būs ļoti sarežģīta un tehniska sacīkste, kas notiks kartinga trasē. Tāpēc iespējams, čempionāta trešais posms izmainīs cīņas gaitu kopvērtējumā. Pirmie divi posmi 333 trasē un Biķerniekos atklājuši favorītus.
Vasaras autosprinta čempionāts iegriezīsies Jelgavā

Čempionāta pirmajās divās sacensībās visās trīs čempionāta ieskaites klasēs pirmās divas vietas guvuši vieni un tie paši sportisti. 1800 klasē divas uzvaras Imantam Firstam un divas otrās vietas Jānim Skujiņam. 2500 klasē abos posmos vienāds bijis pat pirmais trijnieks – Jānis Ivanovskis divreiz uzvarējis, bet Vilnis Haferbergs un Aigars Tīdmanis viņam allaž asistējuši uz pjedestāla. 2500+ klasē pa vienai uzvarai un vienai otrajai vietai Danielam Baltajam un Andrim Slavam.

Rullīša trase Jelgavā, iespējams, būs nedaudz specifiskāka nekā pirmajos divos posmos, turklāt šonedēļ gaidāmi ļoti nepastāvīgi laika apstākļi, kas nozīmē, ka savas korekcijas svētdienas cīņā var ienest lietus. Tas var nozīmēt klašu uzvarētāju saraksta papildinājumus. Jebkurā gadījumā lai uzvar stiprākie, pat, ja tie ir līdz šim panākumus guvušie sportisti!

Visu nedēļu turpinās pieteikumu pieņemšana sacīkstei. Internetā pieteikšanās noslēgsies piektdien, 8. jūlijā, taču līdz pat sacīkstes sākumam sportistiem būs iespēja tikt uz starta.

Latvijas vasaras autosprinta čempionāts šogad paredzēts sešos posmos – Jelgavas sacīkste šonedēļ būs trešais posms, pēc kura, tātad, čempionāts būs sasniedzis vidus atzīmi.

Foto autors: Valdis Zāgeuss (Go4speed.lv)

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV