Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Nedēļas nogalē Biķerniekos karstas Dragreisa cīņas un Drifts jaunā trasē

Ilze Fridrihsone, 07.07.2011. 11:29

Sestdien, 9. jūlijā, trasē par uzvarētāju kausiem cīnīsies spēcīgākie dragreisa un moto dragreisa braucēji (arī viesi no Lietuvas un Igaunijas), bet svētdien, 10. jūlijā, organizatori sola īpašus drifta jaunumus –pilnīgi jaunu trases izkārtojumu.
Nedēļas nogalē Biķerniekos karstas Dragreisa cīņas un Drifts jaunā trasē

Dragreisa kvalifikācijas braucienus sestdien skatītāji aicināti apmeklēt no plkst. 14.00, bet plkst. 16.00 notiks sacensību atklāšana, visu dalībnieku parāde, kā arī īpašs „iesildīšanās sveiciens" no Drifta čempionāta dalībniekiem. Discomania.lv īpaši atbalstītā Latvijas dragreisa čempionāta finālbraucienu sākums – plkst. 17.00. Par muzikālo noformējumu rūpēsies DJ ALDEE, kurš pasākuma norisi padarīs vēl enerģiskāku un baudāmāku, pateicoties īpaši piemeklētiem ritmiem. Dienas izskaņā, protams,"Rubbers" trakā riepu kūpināšana.

Savukārt 10. jūlijā trases teritorijā tiks kūpināts ne pa jokam – PRO Čempionāta ieskaitē un Latvijas Drifta kausa ieskaitē, kur ir 2 klases - Street un ProAM, sacensībās par punktiem cīnīsies paši bezbailīgākie un atraktīvākie drifta meistari!

Organizatori sola arī mazu pārsteigumu ar trasi, bet tieši 10. jūlijā vienā trasē varēs redzēs 2 dažādas trases konfigurācijas, vismaz 120 kvalifikācijas braucienu, un 3 dažādu tandēmu braucienu finālus.

Abas pasākuma dienas notiks vēl nebijusi akcija – drošas braukšanas veicināšanai sacensību apmeklētājiem būs iespēja bez maksas pārbaudīt redzi un uzzināt par iespējām atbrīvoties no brillēm un kontaktlēcām. Šo iespēju speciāli sagatavotā teltī piedāvās Dr. Lūkina acu klīnika.

Bet par pasākuma norises drošību abas dienas rūpējas apdrošināšanas kompānija „BTA Insurance Company"SE. Jānis Lucaus, „BTA Insurance Company" SE viceprezidents: „BTA ir Latvijas līderis autoapdrošināšanas jomā un vienmēr ar prieku esam snieguši arī savu artavu, lai autosports mūsu valstī gūtu pienācīgu atzinību un attīstības iespējas. Ņemot vērā, ka Latvijas Dragreisa Čempionāts ir nozīmīgākais pasākums Latvijā šajā autosporta disciplīnā, BTA ar prieku sniedz savu atbalstu, apdrošinot pasākuma organizatoru civiltiesisko atbildību. Novēlam sportistiem panākumus sacensībās un drošu braukšanu!"

Sestdienas vakarā gan visus sacensību dalībniekus, gan apmeklētājus uz Drag & Drift Afterparty aicina klubs „Kefīrs". Pasākumā ieeja ir par velti, bet dāmām līdz pusnaktij šampanieti uzsauc bārs!

Atgādinām, ka, pērkot biļeti uz dragreisu, driftu iespējams apmeklēt tikai par vienu latu! Biļetes jau tagad variet iegādāties „Biļešu servisa" tirdzniecības vietās, DUS „Statoil", kā arī www.bilesuserviss.lv. Biļetes cena iepriekšpārdošanā uz abām pasākuma dienām LVL 6,00, bērniem līdz 10 gadu vecumam ieeja bez maksas, bet no 11 līdz 15 gadiem (uzrādot skolnieka apliecību) – LVL 3,00. Arī pasākuma norises laikā būs iespēja iegādāties divu dienu biļeti par Ls 6,00, bet vienai dienai biļetes cena būs LVL 5,00, kuru varēs iegādāties uz vietas katra pasākuma laikā.

Sacensību oficiālie mediju partneri – Latvijas Mūzikas Kanāls un Radio 101, informē LNT, bet pasākuma enerģijas dzēriens – SHARK. Oficiālais auto – Subaru no "AD REM auto".

Sacensības atbalsta Čili Pica, www.e-pica.lv, dzirkstošais vīns Filipetti Asti, LNT, profesionālās skaņas un gaismas tehnikas veikals DISCOMANIA.lv, Apsardze Berkuts, Zebra, Ātruma cilts, AutoDelfi.lv, BMWPower.lv, Travelnews.lv, Oho.lv, Vipi.lv, PostFactum.lv, MotoPower.lv, Motors24.lv, tipogrāfija United Press, AutoPort, WMT Baltic, Rubbers.lv, Motul, SIA „Auzas Tautumeita", Crocs, Kumho Tires, SS.lv, City Fitness, Baltikums, Vējstikli, OCTA.lv, Autodizains.lv, DRT.lv, ToiToi Latvia, Durka Racing, Lāčplēša alus, Fantasy Park, Glamorous.lv.

Foto autors Ingus Evertovskis

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV