Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Nedēļas nogalē Dzintaros risināsies "Zelta OPEN Challenger" otrais posms

LPVL preses dienests, 08.07.2011. 12:44

9. un 10. jūlijā Jūrmalā, Dzintaru pludmalē notiks šīs sezonas otrais „Zelta OPEN Challenger" turnīrs pludmales volejbolā vīriešu un sieviešu duetiem.
Nedēļas nogalē Dzintaros risināsies "Zelta OPEN Challenger" otrais posms

Vīriešu konkurencē dalību sacensībām pieteikuši 23 dueti, kas ir par četriem vairāk nekā pirmajā posmā, bet sieviešu konkurencē dalībnieku skaita piegums ir vēl iespaidīgāks – pirmajā posmā deviņi, otrajā - 16. Zelta Open posmos piedalās labākie Latvijas pludmales volejbolisti, savukārt Zelta OPEN Challenger posmos nav atļauts piedalīties 40 labākajiem spēlētājiem no Latvijas pludmales volejbola kopējā reitinga, kas dod iespēju vērtīgos Latvijas reitinga punktus nopelnīt arī citiem. Sieviešu duetiem šādu ierobežojumu nav.

Vīriešu turnīrā ar pirmo numuru izlikti Kaspars Sniedzītis / Andris Cīrulis, otrais ticis Mārcim Gulbim un Jānim Liepiņam, bet trešais Jurim Orupam un Raimondam Kavieram. Sieviešu turnīrā ar pirmo numuru izliktas pirmā turnīra finālistes Inga Ikauniece un Kitija Megne. Dalībnieču vidū ir vairāki citi jau pazīstami dueti, kā arī vēl neredzēti.

Kā vīriešu tā sieviešu turnīra pirmās pamatturnīra spēles tiks izspēlētas sestdien, bet izšķirošie notikumi risināsies svētdien, kad paredzētas, ceturtdaļfinālu, pusfinālu un finālu cīņas.

Svētdien visiem interesentiem būs iespēja iegādāties visdažādāko pludmales volejbola inventāru un atribūtiku (bumbas, tīklus, līnijas, kreklus, saulesbrilles) „Beach lv" pludmales veikalā.

Zelta OPEN Challenger 2. posma sacensību programma

Sestdiena, 9. jūlijā:
9.00 - Dalībnieku reģistrācija pamatturnīra sacensībām, gan vīriešu, gan sieviešu komandām.
9.20 - Tehniskā sanāksme. Piedalās pamatturnīra dalībkomandu pārstāvji vīriešu un sieviešu komandām, tiesneši, organizatori.
9.40 - Pamatturnīra sacensību sākums. Vīrieši spēlēs pēc 24 divmīnusa sistēmas, sievietes spēlēs pēc 16 divmīnusa sistēmas visas spēles notiks pēc starptautiskajiem FIVB pludmales volejbola noteikumiem.

Svētdien, 10. jūlijā:
10.00 - 1/4 fināli sieviešu komandām
11.00 - 1/4 fināli vīriešu komandām
12.00 - 1/2 fināli sieviešu komandām
13.00 - 1/2 fināli vīriešu komandām
14.00 - Spēle par 3. vietu sieviešu komandām
15.00 - Spēle par 3. vietu vīriešu komandām
16.00 - Fināls sieviešu komandām
17.00 - Fināls vīriešu komandām

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV