Otrdiena, 16.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mintauts, Alfs, Bernadeta;

Noslēdzies otrais "Zelta OPEN Challenger" posms

LPVL preses dienests, 11.07.2011. 09:18

Ar Lietuvas dueta Tomass Vilimas / Andžeijs Savostenoks un Latvijas pāra Inga Ikauniece / Kitija Megne uzvarām vakar Dzintaru pludmalē noslēdzās otrais šīs sezonas „Zelta OPEN Challenger" posms pludmales volejbolā.
Noslēdzies otrais "Zelta OPEN Challenger" posms

„Zelta OPEN" posmos piedalās visi labākie Latvijas pludmales volejbolisti, savukārt „Zelta OPEN" Challenger posmos nav atļauts piedalīties 40 labākajiem spēlētājiem no Latvijas pludmales volejbola kopējā reitinga, kas dod iespēju vērtīgos Latvijas reitinga punktus nopelnīt arī citiem. Sieviešu duetiem šādu ierobežojumu nav.

Sacensības sākās sestdien, bet dienu vēlāk cīņu par uzvaru otrajā šīs sezonas „Challenger" posmā turpināja seši vīriešu un seši sieviešu dueti. Vīru konkurencē triumfēja lietuvieši Tomass Vilimas / Andžeijs Savostenoks, kuri divos setos pieveica Aleksandru Kudrjašovu un Artjomu Vaščenkovu – 2:0 (21:19, 21:11). Cīņā par trešo vietu Māris Orups un Sergejs Karpuņins trijos setos prata pieveikt Igaunijas pāri Rauno Tamme / Kspars Pomerants – 2:1 (19:21, 21:16, 15:9). Dalītu piekto vietu izcīnīja pirmā „Challenger" turnīra uzvarētāji Mārcis Gulbis un Jānis Liepiņš, kā arī turnīrā ar pirmo numuru izsētie Andris Cīrulis un Kaspars Sniedzītis.

Dāmu konkurencē panākumu svinēja Inga Ikauniece un Kitija Megne, kuras divos setos apspēlēja Lietuvas pāri Ievu Dambauskaiti un Moniku Povilaititi – 2:0 (21:19, 21:14). Bronzas mačā Krista Kraskura un Sanda Ragozina prata apspēlēt Anci Auziņu un Ilze Liepiņlausku – 2:0 (21:16, 21:18).

Nākamais „Zelta OPEN Challenger" posms risināsies no 6. līdz 7. augustam turpat Dzintaros, bet jau nākamajā nedēļas nogalē tur „Zelta OPEN" otrais posms vīriešu duetiem.

Pamatturnīra rezultāti vīriešiem: http://www.beachvolley.lv/?inc=12&menu=1284

Pamatturnīra rezultāti sievietēm: http://www.beachvolley.lv/?inc=12&menu=1283

www.beachvolley.lv

Publicitātes foto, Inga Ikauniece un Kitija Megne

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV