Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

„Beach Ball 2011" septītais posms notiks Smiltenē

Indra Svīķe, 11.07.2011. 11:32

17. jūlijā Smiltenē notiks atklātā amatieru čempionāta pludmales volejbolā vīriešiem „Beach Ball 2011" 7. posms. Tajā norisināsies cīņa par iekļūšanu finālā, kas notiks 27.augustā Rīgā.
„Beach Ball 2011" septītais posms notiks Smiltenē

Čempionāts notiek 15 posmos visā Latvijā, tādējādi nodrošinot iespēju uzspēlēt un iekļūt finālā pēc iespējas lielākam pludmales volejbola cienītāju lokam. Finālā nokļūst katra posma divas labākās komandas, līdz ar to par galveno balvu - 500 Ls un dažādām pārsteiguma balvām no čempionāta atbalstītājiem - cīnīsies 30 komandas. Šajā posmā pirmās vietas ieguvēji iegūs biļetes uz festivālu "Pīlādzis".

Posmos piedalīties var ikviens pludmales volejbola entuziasts, kas posma norises laikā neatrodas reitingu pirmajās 60 vietās. „Viens no „Beach Ball 2011" mērķiem ir veicināt pludmales volejbola attīstību Latvijā, taču tā kā ir pietiekoši daudz čempionātu, kurā var piedalīties profesionāļi, tad ar organizatoru komandu nolēmām pludmales volejbolam piesaistīt tieši amatieru komandas," stāsta čempionāta idejas autors Aldis Riekstiņš.

„Beach Ball 2011" laikā notiks arī dažādas, skatītājiem domātas aktivitātes ar pārsteiguma balvām.

Čempionātam iespējams reģistrēties gan elektroniski, gan posma norises vietā. Vairāk informācijas par čempionāta norises vietām un reģistrāciju pieejama mājas lapā www.beachball.lv.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV