Ceturtdiena, 18.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Laura, Jadviga;

Noslēgušās Coca-Cola Svētdienas Līgas sacensības

Ieva Keviešena, 13.07.2011. 10:29

Svētdien, 10.jūlijā, noslēdzās bezmaksas futbola sacensības jauniešiem „Coca-Cola Svētdienas Līga," kas Latvijā tiek rīkotas jau sesto gadu pēc kārtas. Otrajās „Coca-Cola Svētdienas Līgas" sacensībās kopumā sacentās 48 komandas, pulcējot aptuveni 190 jaunos futbolistus. Sociālā projekta mērķis ir vērst uzmanību uz fizisko aktivitāšu nozīmi kā veselīga dzīvesveida pamatu, sniedzot iespēju jauniešiem aktīvi pavadīt savu laiku.
Noslēgušās Coca-Cola Svētdienas Līgas sacensības

Sacensībās 3. un 10.jūlijā kopumā piedalījās 82 komandas - vairāk nekā 350 jaunie futbolisti. "Coca-Cola Svētdienas Līgu" 3.jūlijā svinīgi atklāja TV3 laika ziņu moderators, raidījuma "Kinomānija" vadītājs Jānis Strapcāns, kurš kopā ar vienu no populārākajām "Radio SWH" balsīm Ufo un sacensību dalībniekiem izspēlēja pirmo futbola spēli. Abās sacensību dienās no tukšajām ūdens pudelēm tika veidots īpašs mākslas darbs, aicinot jauniešus domāt par savas apkārtējās vides sakopšanu un tīrību.

Otrajās "Coca-Cola Svētdienas Līgas" sacensībās piedalījās "Greentrials.lv" komandas vadītājs un 2010.gada Baltijas čempions velotriālā Jānis Lācis, kurš jaunajiem futbolistiem rādīja velotriāla paraugdemonstrējumus. Jānis aicināja jauniešus aktīvi pavadīt laiku, uzsverot veselīga dzīvesveida nozīmi: "Futbolā gūtās fiziskās un garīgās iemaņas kā arī spēki palīdzēs pārvarēt ikdienišķākās dzīves grūtības. Piemēram, būs vieglāk uzkāpt pa trepēm vai ātri reāģēt kādā bīstamā situācijā."

Sacensību noslēguma pasākumā jaunajiem futbolistiem vērtīgus padomus sniedza U-21 futbola izlases galvenais treneris Mihails Zemļinskis. Turklāt spēlētājiem bija iespēja demonstrēt savas futbola prasmes trenerim Mihailam Zemļinskim - prasmīgākie saņēma vērtīgas balvas no "adidas" un "Latvijas Futbola federācijas."

"Sešu gadu laikā, kopš Latvijā tiek organizēta „Coca-Cola Svētdienas Līga", ir izaugusi jauna futbola paaudze. Šo gadu laikā turnīrs ir audzis līdzi spēlētājiem, pilnveidojot un attīstot ikvienu no sacensību posmiem. Esam gandarīti par jauniešu atsaucību un priecājamies, ka varam jauniešiem sniegt iespēju aktīvi pavadīt laiku "Coca-Cola Svētdienas Līgas" sacensībās un padarīt vasaru nedaudz aizraujošāku," stāsta Coca-Cola Hellenic Latvia sabiedrisko attiecību un komunikācijas vadītāja Ieva Keviešena.

"Coca-Cola Svētdienas Līgas" sacensības Latvijā notiek jau sesto gadu un kopumā ir pulcējušas vairāk nekā 10 000 jaunos futbolistus. Līgas sacensības notiek divās vecuma grupās (3 - 5 spēlētāji katrā komandā): A grupa – 16 - 17 gadus veci jaunieši, B grupa – 13 - 15 gadus veci jaunieši. Sacensību dalībniekiem ir iespēja ne tikai cīnīties par vērtīgām balvām, bet arī uzzināt vairāk par veselīgu un sabalansētu dzīvesveidu. Sacensības norisinājās Rīgā, stadionā „Arkādija" un "Olimpiskajā Sporta centrā". Sacensību nolikumu ir izstrādājusi "Latvijas Futbola federācija".

Plašāka informācija par „Coca-Cola Svētdienas Līgu" ir pieejama mājas lapā www.coca-cola.lv/svetdienasliga

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV