Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Nedēļas nogalē Dzintaros notiks sezonas otrais "Zelta OPEN" posms

LPVL preses dienests, 13.07.2011. 14:47

No 15. līdz 17. jūlijam Jūrmalā, Dzintaru pludmalē (pie Dzintaru koncertzāles), risināsies Latvijas pludmales volejbola čempionāta "Zelta OPEN" otrais šīs sezonas posms vīriešu duetiem. Dalību turnīram pieteikuši 32 dueti – par sešiem mazāk nekā pirmajā.
Nedēļas nogalē Dzintaros notiks sezonas otrais "Zelta OPEN" posms

Pirmajā šīs sezonas „Zelta OPEN" posmā uzvaru svinēja Ingars Ivanovs un Artūrs Kiseļevs, otrajā vietā ierindojās Romāns Saušs un Hermans Egleskalns, bet trešo ieņēma Arnis Tunte un Edgars Točs.

18 no 38 duetiem, kuri pieteikuši dalību pirmajam Latvijas čempionāta sezonas posmam, jau iekļauti pamatturnīrā, bet pārējiem par iekļūšanu pamatsacensībās nāksies cīnīties kvalifikācijas turnīrā piektdien. Organizatori šoreiz nav piešķīruši tā sauktās „wild card", par ko visvairāk var priecāties Daniēls Nātriņš un Edvarts Buivids, kā arī Rihards Finsters un Staņislavs Hatiņecs, kuri turnīrā izsēti ar attiecīgi 17. un 18. numuru un gadījumā, ja organizatori būtu dalījuši „wild card", kāds no šiem pāriem būtu spiesti spēlēt kvalifikācijas turnīru.

Pamatturnīrā ar pirmo numuru izlikti Edgars Točs un Arnis Tunte, otro - Raimonds Vilmanis / Kaspars Salmiņš, trešo – Aigara Birzuļa audzēkņi Armands Āboliņš / Haralds Regža. Favorītu vidū noteikti būs arī Romāns Saušs, kurš šoreiz spēlēs kopā ar Aleksandru Soloveju. Favorītu lomā nāksies iejusties arī pirmā posma uzvarētājiem Artūram Kiseļevam un Ingaram Ivanovam, savu spēku varētu parādīt arī Toms Benjavs un Jānis Sakniņš, kuri šovasar veiksmīgi startējuši dažādās sacensībās Igaunijā, bet pirmajā „Zelta OPEN" posmā labāko sešiniekā iekļūt nespēja.

Jau piektdien no pulksten 11:40 Dzintaru pludmalē risināsies kvalifikācijas turnīrs, kurā 14 dueti cīnīsies par sešām ceļazīmēm uz pamatturnīru, savukārt jau sestdien no pulksten 9:45 tiks izspēlētas pamatturnīra pirmās kārtas. Izšķirošie notikumi risināsies svētdien, kad paredzēti divi ceturtdaļfināli, divi pusfināli, spēle par trešo vietu un fināls. Spēļu starplaikos skatītājus priecēs karsējmeiteņu uzstāšanās, kā arī būs pārsteiguma balvas un dažādi konkursi.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV