Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Noslēdzies „Adidas" telpu futbola turnīra pirmais posms

Kaspars Lakševics, 15.07.2011. 09:24

Noslēdzies tradicionālā Futbola turnīru asociācijas rīkotā un „Adidas" atbalstītā vasaras telpu futbola turnīra pirmais posms. Noslēdzies nedaudz negaidīti – ārpus labāko sešinieka palikusi Augstākās līgas vienība „TSI Futsal Team", toties tajā iekļuvušas Otrās līgas komandas „RigaPartyBus" un „Madikena Vangaži".

Ievadā apzināti nav pieminētas vēl divas Otrās līgas vienības ISMA-2 un „Rīgas siltums", jo vasaras turnīrā tās krietni vien pastiprinājušās. Tā, piemēram, ISMA-2 krāsas aizstāv nesenā pagātnē Latvijas telpu futbola valstsvienības spēlētājs Jevgeņijs Matrjoņins, „rabietis" Dmitrijs Kručeks, kā arī pirmās komandas futbolisti Aleksandrs Škoļņikovs, Aleksejs Sergejevs un Aleksejs Lavrenovs. Savukārt „Rīgas siltums" rindās spēlē FK „Jelgava – Monarch" uzbrucējs Nikolajs Kočerigins, kā „TSI Futsal Team" aizsargs Vadims Brižaņs un vēl virkne Augstākās līgas cīņās rūdīti spēlētāji.

Par vienu no interesantākajām pirmajā posmā izvērtās tieši pēdējā, septītā, kārta. Tā, piemēram, „RigaPartyBus", pirmajā puslaikā gūstot trīs bezatbildes vārtus, ar 3:1 pārspēja turnīra līderus „Kreiss", bet „New Project" ar 4:2 pieveica ISMA-2, tādējādi apsteidzot konkurentus un izvirzoties turnīra tabulas trešajā pozīcijā. Tikai pēdējā kārtā vietu sešiniekā nodrošināja „Rīgas siltuma" un „Madikena Vangaži" vienības, kas savā starpā noslēdza mierizlīgumu 1:1. Bet „TSI Futsal Team" nepalīdzēja pat 5:2 uzvara pār „Cerber-02".

No citiem mačiem pieminēšanas vērts ir pastarīšu „TUC/FTA" neizšķirts 4:4 mačā ar „Arigo". No vienas puses „oranžie" var būt priecīgi par izcīnīto punktu spēlē ar turnīra tabulā krietni augstāk esošajiem pretiniekiem, no otras puses – vēl pusotru minūti līdz mača beigām rezultāts bija 4:2 par labu „TUC/FTA" ...

Pēc pirmā posma rezultatīvāko spēlētāju saraksta priekšgalā izvirzījušies Aleksandrs Škoļņikovs (ISMA 2) un Maksims Seņs – abiem pa deviņiem panākumiem. Vieni gūti vārti mazāk Romāna Solomeviča („Kreiss") rēķinā, bet vēl par vieniem mazāk Aleksejam Lavrenovam (ISMA 2).

Atgādinām, ka turnīrs, kurā šogad piedalās 14 komandas, sadalīts divos posmos. Pirmajā visas vienības aizvadīja septiņas kārtas pēc t.s. Šveices sistēmas, bet tagad, ņemot vērā rezultātus, tiks sadalītas divās līgās – augstākajā un Pirmajā – kuru ietvaros noskaidros uzvarētājus un pārējo godalgoto vietu ieguvējus.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV