Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

"Mītava open 2011" finālistiem pievienojas vēl trīs komandas

Sigita Kaņepe, 18.07.2011. 11:55

Sestdien, 16. jūlijā, Ainažos, notika kārtējais "Mītava open 2011" atlases posms. 22 komandu konkurencē ceļazīmi uz finālu Zemgales olimpiskā centra futbola stadionā nodrošināja komandas „Hardcore Emo Party", izcīnot 1. vietu, mājinieku komanda „Ainaži Sprints A", iegūstot 2.vietu un „Matīši"ar 3. vietu.
"Mītava open 2011" finālistiem pievienojas vēl trīs komandas

Ainažu komandas „Ainaži Sprints A" aktīvie līdzjutēji stadionā radīja vēl lielāku sportisko atmosfēru un visiem pretiniekiem bija jārēķinās gan ar vuvuzeļu skaļo skaņu, gan ar gavilēm par mājinieku katriem gūtajiem vārtiem. Komandas izcīnītā 2. vieta un iekļūšana lielajā finālā iepriecināja visus līdzi just atnākušos.

Ainažu posmā spēļu komentētāja lomā iejutās Anatolijs Kreipāns: „Ainažu posms kārtējo reizi apliecināja, cik iecienīts jau kļuvis šis futbola turnīrs - Mītava Open. Arvien lielāka kļūst ne tikai turnīra posmu rīkošanas ģeogrāfija, bet arī komandu ģeogrāfija. Lieliska futbola atmosfēra un futbola domubiedru satikšanās, iespēja ne tikai savā starpā saspēlēt futbolu, bet arī parunāties par futbolu. Patiesībā izskatās, ka šis turnīrs jau pamazām kļūst ne tik daudz par masu sportisku pasākumu, bet par tādu kā domubiedru klubiņu. Man šī ideja, pirms diviem gadiem, uzreiz ļoti iepatikās un prieks, ka tā tik labi īstenojas."

Šajā posmā, komandas Sport 2000 sastāvā piedalījās arī Jānis Jubalts un iepriekšējo posmu komentētājs Lauris Lizbovskis.

"Mītava open 2011" čempionātā ir aizvadīti 3 posmi un jau zināmas 9 komandas, kas Zemgales olimpiskā centra futbola stadionā cīnīsies par balvu fondu – Ls 3000 (pēc nodokļu nomaksas).

No Zemgales posma komandas: „Poila", „Bastions Apsardze/JSFB" un „Rainis", no Kurzemes posma komandas: „Medze", „Rensa Latvia" un „Nīca", un no Vidzemes posma komandas: „Hardcore Emo Party", „Ainaži Sprints A" un „Matīši".

Šīm komandām pievienosies 9 komandas, kas tiks noskaidrotas vēl 3 atlases posmos: 23. jūlijā Madonā, 30. jūlijā Preiļos un 6. augustā Rīgā. Pieteikt savu komandu uz šiem posmiem iespējams www.MitavaOpen.lv un veikalos SPORT 2000.

Organizatori saka lielu paldies visiem atbalstītājiem, īpaši- Ainažu pilsētas domei par lielisku sadarbību posma organizācijā, tehniskajam sadarbības partnerim, ADIDAS, veikalam SPORT 2000 un informatīvajiem atbalstītājiem – LTV7, MŪZIKAS VIDEO KANĀLS, radio STAR FM, RIETUMU RADIO, JĒKABPILS RADIO 1 izdevniecībai RĪGAS VIĻŅI, laikrakstam LATVIJAS AVĪZE, KURZEMES VĀRDS, interneta portāliem DELFI.LV, PARSPORTU.LV, DRAUGIEM.LV, INBOX.LV un sadarbības partneriem ZEMGALES OLIMPISKAIS CENTRS, MCĀBOLS, UZVELC KREKLU, PAPYRUS.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV