Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Baltijas ātrākais motokross notiks Aizputē

Superkauss, 20.07.2011. 08:46

Šosvētdien, 24.jūlijā Aizputē, Lažas moto trasē notiks Baltijas ātrākā motokrosa "Battery Superkauss" ceturtais posms.
Baltijas ātrākais motokross notiks Aizputē

Gatavojoties „Battery Superkauss" Aizputes posmam, Lažas moto trasē veiktas vērienīgas izmaiņas, padarot to sportistiem dinamiskāku, līdz ar to skatītājiem – interesantāku. Šī ir viena no retajām Latvijas moto trasēm, kas skatītājiem ir 100% pārredzama, sniedzot iespēju baudīt sacensības visā to krāšņumā.

Šogad „Battery Superkauss" komandu savstarpējie spēki ir ļoti izlīdzinājušie. Katrā no tām startē kāds spēcīgs pašmāju braucējs, tāpat uz sacensībām tiek piesaistīti arī sportisti no ārvalstīm. Tādēļ var droši apgalvot, ka Aizputē gaidāmas aizraujošas un baudāmas sportiskās cīņas.

Vairāki Latvijas vadošie motosportisti pagājušajā nedēļas nogalē startēja Pasaules GP Latvijas posmā Ķegumā, kur atzīstamu sniegumu parādīja ne tikai Matīss Karro, bet arī pieredzējušais Lauris Freibergs un arī Dāvis Ivanovs. Noteikti uz labāku rezultātu cerēja vēl viens „Battery Superkauss" sacensību regulārais dalībnieks lietuvietis Vytautas Bučas, taču viņam nācās samierināties ar 30.vietu kopvērtējumā. Bija plānots, ka šajās sacensībās piedalīsies arī viens no Latvijas MX1 klases vadošajiem sportistiem Toms Macuks, taču dažādu apsvērumu dēļ viņš uz starta Ķegumā neizgāja. Visai cienīgi sevi Pasaules GP Latvijas posmā pieteica jaunais igauņu sportists Ardo Kaurit, kā arī starp dalībniekiem bija "Battery Superkauss" 2010.gada sezonas MX Pro klases vicečempions Niks Apfelbaums.

Iespējams, visus šos sportistus redzēsim vienkopus pie starta barjeras jau šo svētdien Lažas moto trasē. Zināms, ka sacensībās startēs arī šī brīža „Battery Superkauss" MX Pro klases līderis Dāvis Līvs un igauņu jaunās paaudzes motosportists Indrek Magi. Tas nozīmē vien to, ka Aizpute tiks kārtīgi ierībināta un „Battery Superkauss" motokrosa virpulis būs dzirdams visā Kurzemē.

Rezultāti visās „Battery Suerkauss" klasēs pieejami šeit: http://www.mylaps.com/championship/index.jsp?id=127176

Domājot par saviem faniem, sacensību organizatori atklāj pārsteigumu, ka Aizputes „Battery Superkauss" posms notiks rančo-kovboju stilā. Tādēļ apmeklētāji ir aicināti ierasties uz sacensībām atbilstošā imidžā un noformējumā, lai padarītu sacensību atmosfēru vēl atraktīvāku. Pašus asprātīgākos gaida arī balvas no organizatoriem.

Motokrosa sacensības „Battery Superkauss" notiek trešo gadu. Tās guvušas plašu atsaucību un atzinību gan sportistu, gan līdzjutēju vidū, pulcējot pie starta barjeras starptautisku dalībnieku sastāvu. Uz trešo 2011.gada sezonas „Battery Superkauss" posmu Dobelē bija ieradušies teju 4 tūkstoši skatītāju.

Tiekamies Aizputē 24.jūlijā, kur varēs gūt jaunas emocijas, baudot saistošu un aizraujošu motokrosu. Bet ne tikai. Atraktīvās un smaidīgās "Battery Superkauss" karsējmeitenes uzmundrinās sportistus un uzdejos vai nofotografēsies ar līdzjutējiem. Mūzikas dj parūpēsies par motokrosam atbilstošu atmosfēru. Būs pieejamas īpašās teltis, kur izsalkušie un izslāpušie varēs veldzēties un atgūt enerģiju. Bet pāri visam – protams, motokross.

Izbaudi ātrumu, azartu, adrenalīnu! Izbaudi īstu motokrosu "Battery Superkauss".

Ieejas maksa „Battery Superkauss": 3Ls, bērniem līdz 12 g.vec. un pensionāriem – bez maksas.

Parkings apmeklētājiem Lažas moto trases teritorijā nodrošināts bez maksas.

Kā nokļūt?

„Battery Superkauss" 2011.gada sacensību posmu karte: http://bit.ly/SupercupLV_Map_2011

Vairāk informācijas: www.superkauss.lv

www.twitter.com/superkauss

http://www.facebook.com/SupercupLV

Foto autors Rolands Rudītis

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV