Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

2011.gada Pludmales karalis – Ingars Ivanovs

LPVL preses dienests, 01.08.2011. 09:01

Vakar Dzintaros, Jūrmalā, noslēdzās cīņa par 2011.gada Pludmales karaļa titulu, kuru sīvā finālspēlē izcīnīja Ingars Ivanovs. Finālā tikās Ingars Ivanovs ar Jāni Šmēdiņu, kur Ingaram uzvarēt palīdzēja Aleksandrs Samoilovs, savukārt Jānim Šmēdiņam cīnīties par titulu viņa pārinieks Mārtiņš Pļaviņš.
2011.gada Pludmales karalis – Ingars Ivanovs

LOK prezidenta kausa izcīņa "King of the beach" šogad sadarbībā ar Latvijas Olimpisko komiteju tika organizēta jau trešo reizi. Sacensības uzsāka astoņi dalībnieki - Aleksandrs Samoilovs, Ruslans Sorokins, Mārtiņš Pļaviņš, Jānis Šmēdiņš, Toms Šmēdiņs, Artis Caics, Toms Vanags un Ingars Ivanovs. Sešus spēlētājus šim turnīram noteica organizatori, savukārt Toms Vanags un Ingars Ivanovs „King of the beach" turnīrā iekļuva ar skatītāju balsojuma palīdzību.

C grupas (fināla četrinieks) spēlēs tikās Ingars Ivanovs, Ruslans Sorokins, Toms Šmēdiņš un Jānis Šmēdiņš, kur vienādu punktu skaitu ieguva trīs spēlētāji - Ruslans Sorokins, Jānis Šmēdiņš un Ingars Ivanovs, savukārt Toms Šmēdiņš neieguva pietiekamu punktu skaitu, lai turpinātu cīņu. Lai noteiktu finālspēles spēlētājus, trīs spēlētājiem bija jāizspēlē vienam pret otru tikai ar apakšējām piespēlēm, bet arī šajās minispēlēs neizdevās noskaidrot uzvarētājus, tāpēc Ingaram, Jānim un Ruslanam nācās servēt uz precizitāti, kur visprecīzākais izrādījās Ingars un vēlāk arī Jānis, līdz ar to Ruslans ieņēma 3.vietu turnīrā.

Ingars finālspēlei kā pārinieku izvēlējās pagājušā gada titula ieguvēju Aleksandru Samoilovu, bet Jānis nevēlējās riskēt un kā palīgu izvēlējās jau ierasto pārinieku Mārtiņu Pļaviņu. Spēle par titulu izvērtās īpaši spraiga, bet trīs setu cīņā tomēr triumfēja Ingars Ivanovs un Aleksandrs Samoilovs. Spēles rezultāts 2-1 (21-19;18-21;15-13).
Pludmales karalis 2011 – Ingars Ivanovs
2.vieta - Jānis Šmēdiņš
3.vieta – Ruslans Sorokins
4.vieta – Toms Šmēdiņš
5.-8.vieta-Toms Vanags / Artis Caics / Mārtiņš Pļaviņš / Aleksandrs Samoilovs

Visi rezultāti šeit http://www.beachvolley.lv/?inc=12&menu=1385

www.beachvolley.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV