Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Aizvadīts priekšpēdējais Mītava Open 2011 posms

Sigita Kaņepe, 01.08.2011. 10:11

Jau pavisam drīz - 13. augustā notiks Mītava Open 2011 lielais fināls, bet pirms tā vēl tiek noskaidrotas pēdējās komandas, kas cīnīsies kopā ar iepriekšējo posmu uzvarētāju komandām par balvu fondu 3000 LVL.
Aizvadīts priekšpēdējais Mītava Open 2011 posms

30. jūlijā saules pielietajā Preiļu BJSS stadionā vietu finālā mēģināja izcīnīt 20 komandas, bet meistarīgākās no tām izrādījās „Zveri/Ariols" (1. vieta), „Valmiera" (2. vieta) un „Īves" (3. vieta).

Arī šogad bija komandas, kas mēroja vairākus simtus kilometru, lai izmantotu pirmspēdējo iespēju kvalificēties finālam. Komanda „Skrunda" rādīja ļoti atzinīgu sniegumu par spīti tam, ka bija cēlušies ļoti agri, lai laikus nokļūtu Preiļos!

Šajā posmā viena no kaislību pilnākajām spēlēm izvērtās starp kaimiņu komandām „Preiļi" un „Līvāni". Arī pagājušajā gadā Preiļu posmā tikās šīs abas komandas, kuru duelī pārāka izrādījās komanda „Preiļi". Šogad komandai „Līvāni" tika dota iespēja revanšēties, ko viņi arī izdarīja, taču tālākajās spēlēs vietu uz finālu izcīnīt neizdevās un komandai bija jāsamierinās ar sāpīgo 4. vietu posmā.

Visas dienas garumā sportiskās cīņas komentēja Lauris Lizbovskis, bet dalībniekus un līdzjutējus priecēja karsējmeiteņu deju grupa EMOTIVE, kurām izveidojās savs atbalstītāju pulciņš!

Mītava Open 2011 vēl priekšā tikai viens posms, kas notiks jau šo sestdien Rīgā, "JDFS Alberts" stadionā (bijušais Energoautomātikas stadions), Ganību dambī 24, kur arī tiks noskaidroti pēdējie finālisti!

Organizatori saka lielu paldies visiem atbalstītājiem, īpaši- Preiļu novada domei par lielisku sadarbību posma organizācijā, tehniskajam sadarbības partneriem ADIDAS, veikalam SPORT 2000 un informatīvajiem atbalstītājiem – LTV7, MŪZIKAS VIDEO KANĀLS, radio STAR FM, RIETUMU RADIO, JĒKABPILS RADIO 1, izdevniecībai RĪGAS VIĻŅI, laikrakstam LATVIJAS AVĪZE, KURZEMES VĀRDS, interneta portāliem DELFI.LV, PARSPORTU.LV, DRAUGIEM.LV, INBOX.LV un sadarbības partneriem ZEMGALES OLIMPISKAIS CENTRS, MCĀBOLS, UZVELC KREKLU, PAPYRUS.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV