Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Latvijas Dragreisa Čempionāta ceturtais posms norsināsies Pērnavā

Ilze Fridrihsone, 01.08.2011. 14:19

Nedēļas nogalē, 6. augustā, Pērnavas lidlaukā pasākuma „Speedest Dunlop Nightrace 2011" ietvaros vienlaicīgi ar Igaunijas Dragreisa Čempionātu risināsies arī mūsu valsts Dragreisa Čempionāta ceturtais posms. Sacensības notiks 402 metru distancē, un tajās būs iespējams redzēt jaudīgas Baltijas un Somijas automašīnas, kā arī motociklus. Papildus intrigu sola mūsu ātrākās automašīnas pilots Ilmārs Zausajevs, kurš Pērnavā šogad startēs pirmo reizi.
Latvijas Dragreisa Čempionāta ceturtais posms norsināsies Pērnavā

Braucēju reģistrācija Pērnavas lidlaukā 6. augustā sāksies jau plkst. 9.00, kvalifikācijas braucienu sākums ir plkst. 14.00, sacensības risināsies līdz pat vēlam vakaram, bet apbalvošanas ceremonija notiks pusnaktī! Sacensību oficiālā mājas lapa: http://www.speedest.ee/spd/index.php/et/.

Latvijas Dragreisa Čempionāta ceturtā posma nolikums: http://www.laf.lv/laf/wp-content/uploads/2010/09/speedest-nightrace-2011-EVENT-REGLEMENT.doc.

Pērnavas sacensības gan latviešiem, gan igauņiem būs kā krāšņs ievads lielajam sezonas noslēgumam, kas paredzēts 4. septembrī Biķernieku kompleksajā sporta bāzē, jo tieši tur notiks izšķirošās cīņas par čempionu kausiem. Jāpiebilst, ka septembra pirmajā svētdienā vienlaicīgi ar dragreisu būs iespēja izbaudīt arī Latvijas Street Drifta Kausa finālsacensības.

Foto autors Ingus Evertovskis

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV