Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Tuvojas izšķirošie notikumi Vasaras ielu basketbola čempionātā

Mārtiņš Kozlovskis, 02.08.2011. 12:08

Trešdien, 3. augustā, stāvlaukumā pie Liepājas Olimpiskā centra norisināsies piektais un tajā pašā laikā arī pirmspēdējais šā gada Liepājas Vasaras ielu basketbola čempionāta posms. Pieteikšanās ir iespējama savlaicīgi LOC info centrā. Sākums pulksten 18:00.
Tuvojas izšķirošie notikumi Vasaras ielu basketbola čempionātā

Kopumā šajā vasarā ir plānoti 6 posmi, no kuriem aizvadīti ir četri. Īpaši interesanta situācija kopvērtējumā ir U-99 grupā vīriešiem un MIX grupā, kur pašreizējo līderu pārsvars pār tuvākajiem sekotājiem ir tikai seši punkti.

5. posms ļoti iespējams dažām komandām būs pēdējā iespēja lai kaut ko izmainītu čempionāta kopvērtējumā, tāpēc trešdienas vakars solās būt ļoti interesants un aizraujošs.

Dalības maksa piesakoties LOC info centrā ir 1Ls no personas, savukārt, pasākuma norises vietā no pulksten 16:30 līdz 17:00 nedaudz dārgāk – 1,5Ls no personas. Sākums pulksten 18:00.

Vecuma grupas:

U-13 zēni
U-16 zēni
U-99 vīrieši
U-99 sievietes
MIX grupa

Liepājas pilsētas vasaras ielu basketbola čempionāts 2011':

5. posms 3. augusts
6. posms 17. augusts

Pasākumu atbalsta: „Swedbank", Liepājas pilsētas Dome, „Nike", „Elektrons & K", „Liepājas Olimpiskais centrs", „Getz&Bros", fitnesa centrs „Olymp Sport", „Liepājas Papīrs", „Osram", „Pūre", „Cheetos", „Rīgas piena kombināts", „Trodeks", „Čili Pica", „Liepājas Metalurgs", „Ledus Halle", viesnīca „Līva", „Triobet", „Dzintara Boulings", „Ansmann", SIA „Kvadro", kokteiļbārs „Red Sun Buffet", „Venden", juridiskais birojs "LEX ET IUSTITIA", autoserviss „Džons", „Jelgavas tipogrāfija", „Ramirent", „Radio SWH" un „liepajniekiem.lv".

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV