Ceturtdiena, 18.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Laura, Jadviga;

„VEF Rīga" izsludina uzņemšanu karsējmeiteņu deju grupā 2011/12. gada sezonai

Zane Rukovska, 02.08.2011. 14:53

„VEF Rīga" aicina pieteikties vismaz 18 gadus jaunas, baskebolu mīlošas, talantīgas dejotājas ar dzīvespriecīgu, draudzīgu un atvērtu skatu uz dzīvi. Īpaši atzinīgi tiks vērtēta iepriekšējā skatuves pieredze.

„VEF Rīga" piedāvā dejotājām kļūt par kluba un tā karsējmeiteņu draudzīgā kolektīva neatņemamu sastāvdaļu, attīstīt savu dejot prasmi profesionālas treneres-horeogrāfes vadībā, iespēju uzstāties plašai auditorijai daudzfunkcionālajā sporta hallē „Arēna Rīga" starptautiskos basketbola turnīros un Latvijas čempionāta spēlēs, kā arī kluba atbalstītos un organizētos pasākumos ("Krastu mačs", "VEF Rīgas skolu superlīga"u.c.), pārstāvēt klubu dažādos deju konkursos.

Pieteikuma anketa pieejama kluba mājas lapā www.vefriga.com, pieteikšanās no 2. līdz 21.augustam. Dalībnieču atlase notiks laika posmā no 24.augusta līdz 1.septembrim.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV