Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Notiks Latvijas kausa izcīņa pludmales futbolā

Kaspars Lakševics, 03.08.2011. 10:03

Šīs nedēļas nogalē, 6. un 7.jūlijā, Ventspilī, Zilā karoga pludmalē notiks Latvijas kausa izcīņa pludmales futbolā. Sestdien notiks apakšgrupu cīņas, bet svētdien izslēgšanas spēles sākot ar ceturtdaļfināliem.

Šī gada kausa izcīņai pieteikušās 12 vienības – visas 10 Latvijas čempionāta dalībkomandas, kā arī „Liepāja" un „Joga Bonita" (Rīga). Kausa izcīņas reglaments paredz, ka pirmajā dienā visas 12 komandas, ar izlozes palīdzību sadalītas četrās grupās, cīnīsies par ceļazīmēm uz „play-off" kārtu sākot ar ceturtdaļfināliem. Izloze lēma, ka A grupā sacentīsies „Skonto" FC (1.vieta Latvijas čempionātā), FC „Raita/Joma-Sport" (6.) un „TUC/FTA" (9.), B grupā – RTU (4.), VBFK (5.) un „Jaunais dinamietis" (8.), C grupā – „Kreiss" (3.), „Liepāja" un „Joga Bonita", bet D grupā – „Dinamo Lat" (2.), „Honda" (7.) un FC „Fan" (10.). No katras apakšgrupas izslēgšanas spēlēm kvalificēsies divas labākās vienības.

Pirmajā acu uzmetienā spēkos līdzīgākās komandas šķiet ielozētas B grupā – VBFK pa reizei uzvarēja un zaudēja gan RTU, gan „Jaunā dinamieša" vienībām. Savukārt nosacīti veiklāks uzdevums gaida vicečempionus „Dinamo Lat" un mājiniekus – Ventspils „Hondu", kam jācenšas pārspēt čempionāta pastarīti FC „Fan". Tomēr arī nenovērtēt pēdējo spēku nedrīkst, kā nekā „fani" čempionāta otrajā aplī atņēma punktus gan „Dinamo Lat", gan ventspilniekiem.

Lai nu kā, cīņas solās būt interesantas. Gan sestdien, gan svētdien spēļu sākums pulksten 9:30.

Latvijas kausa izcīņu tāpat kā Latvijas pludmales futbola čempionātu rīko Futbola turnīru asociācija (FTA)

Vairāk informācijas meklējiet http://fta.lv/beach/.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV