Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Vasaras ielu basketbola čempionātā uzvaras svin favorīti

Mārtiņš Kozlovskis, 04.08.2011. 10:50

Trešdien, 3. augustā, stāvlaukumā pie Liepājas Olimpiskā centra norisinājās piektais šā gada Liepājas vasaras ielu basketbola čempionāta posms. Pie piektās uzvaras tikpat aizvadītajos posmos tika U-13 zēnu un U-99 sieviešu līderi - „Extra Šķiņķis" un „Piektais Elements".
Vasaras ielu basketbola čempionātā uzvaras svin favorīti

Piektais šā gada posms norisinājās saulainos apstākļos, kas kopumā pulcēja 40 komandas. Nedaudz mazāka konkurence šoreiz bija ierasti apmeklētajā U-99 grupā vīriešiem, kur šoreiz startēja 16 komandas. Savukārt, gluži pretēja aina bija sieviešu grupā, kur šoreiz pieteikušās bija 12 komandas, kas ir rekordliels skaits šosezon.

U-13 grupā zēniem un U-99 grupā sievietēm pie piektās uzvaras tikpat aizvadītajos posmos tika, attiecīgi, „Extra Šķiņķis" un „Piektais Elements", tādējādi 6.posms šīm komandām vairs būs tikai formalitāte.

U-16 vecuma grupā zēniem „Melnie Nēģeri" revanšējās „Makaroniem" par neveiksmēm iepriekšējos divos posmos, tādējādi nodrošinot uzvaru ne tikai 5. posmā, bet arī visā kopvērtējumā. MIX grupā pie laimīgas uzvaras tika „Līvas Kapi", kas interesantā un saistošā cīņā pateicoties labākiem iemesto/zaudēti punktu attiecībai pārspēja „Talantu Fabriku". 3. vietā ierindojās komanda „Pričins", kas vēl joprojām saglabā teorētiskas iespējas iespraukties godalgoto trijniekā kopvērtējumā.

Visu beidzot ilgi gaidītajā U-99 grupā vīriešiem pie trešā panākuma šajā čempionātā tika „Hektors", kas tikai pagarinājumā finālā pārspēja „Sprūdes Atvases". Otro reizi šosezon 3. vietā ierindojās „Rudais Zalktis", kas kopvērtējumā no otrajā vietā esošās „Medzes" atpaliek tikai vienu punktu. Turklāt, turpat netālu atrodas arī šī posma pārsteiguma autori „Sprūdes Atvases", līdz ar to, viss izšķirsies pēdējā 6. posmā.

Pasākuma laikā tika noskaidrots arī piektais finālists tālmetiena konkursam un par šī posma trāpīgāko snaiperi kļuva labi zināmais Liepājas basketbolists Arturs Freimanis, kurš superfinālā pārspēja krietni vien jaunāko Ričardu Kraukli. Ričards minūtes laikā realizēja 3 tālmetienus, uz ko Arturs atbildēja ar pieciem precīziem raidījumiem. Galvenajā balvā, kas tiks pasniegta pēdējā posmā, 17. augustā, uzvarētājs saņems televizoru no „Electrons & K".

Čempionāta pēdējais sestais posms norisināsies pēc divām nedēļām, 17. augustā. Atgādinām, ka pieteikšanās vasaras ielu basketbola čempionātam ir iespējama jau šobrīd LOC info centrā. Norises vieta paliek nemainīga – stāvlaukums pie Liepājas Olimpiskā centra.

5.posma rezultāti:

U-13 zēni

1.vieta „Extra šķiņķis" (Kārlis Grigaļūns, Nauris Freimanis, Renārs Spinga, Dāvis Silenieks)
2.vieta „Dīzelis" (Jānis Hanka, Roberts Dembskis, Sandis Ķikals)
3.vieta „Čigāni" (Mārtiņš Francis, Jānis Miķelsons, Ričards Krauklis, Kārlis Mickāns)

U-16 zēni

1.vieta „Melnie Nēģeri" (Toms Biters, Roberts Kalve, Jēkabs Paipa)
2.vieta „Makaroni" (Filips Ķeiris, Miks Roga, Kristaps Porziņģis, Jēkabs Bitenieks)
3.vieta „Bauskas Torpēda" (Raivis Kabiņeckis, Rolands Silnieks, Elvis Šukteris)

U-99 zēni

1.vieta „Hektors" (Gatis Jagmins, Arturs Freimanis, Arturs Ķudis, Gustavs Veibelis)
2.vieta „Sprūdes Atvases" (Kristaps Kalve, Niks Lagzdiņš, Toms Fricbergs)
3.vieta „Rudais Zalktis" (Edijs Silnieks, Valters Košeļevs, Mārtiņš Alksnis, Roberts Stumbris)

U-99 meitenes

1.vieta „Piektais elements" (Agija Kruga, Linda Vaļģe, Rendija Misus, Laura Šēna)
2.vieta „92.meitenes" (Zane Lībeka, Megija Turka, Ilze Ozoliņa)
3.vieta „Džordana meitas" (Līva Kazāka, Beāte Jagmina, Zaiga Būmeistare)

MIX grupa

1.vieta „Līvas Kapi" (Alens Timbra, Māris Šliseris, Māra Džeriņa, Armands Čerņevskis)
2.vieta „Talantu Fabrika" (Megija Turka, Kristaps Kabiņeckis, Kārlis Gaļkints)
3.vieta „Pričins" (Toms Mackars, Kristaps Pričins, Anete Ādiņa)

* Kopvērtējumu ir iespējams apskatīt attiecīgajā sadaļā „kopvērtējums"!

Tālmetiena finālisti:

1.posms Linards Butauts 6 metieni
2.posms Matīss Miknis 6 metieni
3.posms Gatis Jagmins 5 metieni
4.posms Māris Šliseris 6 metieni
5.posms Arturs Freimanis 5 metieni

Liepājas vasaras ielu basketbola čempionāts 2011':

6. posms 17. augusts.

Pasākumu atbalsta: „Swedbank", Liepājas pilsētas Dome, „Nike", „Elektrons & K", „Liepājas Olimpiskais centrs", „Getz&Bros", fitnesa centrs „Olymp Sport", „Liepājas Papīrs", „Osram", „Pūre", „Cheetos", „Rīgas piena kombināts", „Trodeks", „Čili Pica", „Liepājas Metalurgs", „Ledus Halle", viesnīca „Līva", „Triobet", „Dzintara Boulings", „Ansmann", SIA „Kvadro", kokteiļbārs „Red Sun Buffet", „Venden", juridiskais birojs "LEX ET IUSTITIA", autoserviss „Džons", „Jelgavas tipogrāfija", „Ramirent", „Radio SWH" un „liepajniekiem.lv".

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV