Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

"Krastu mačam" reģistrējies maksimālais komandu skaits

Laila Spaliņa, 08.08.2011. 14:36

Šodien, 8.augustā, noslēgusies reģistrēšanās diennakts basketbola turnīram "Krastu mačs", jo jau ir pieteicies maksimālais komandu skaits – 48 vienības.
"Krastu mačam" reģistrējies maksimālais komandu skaits

Tuvākajās dienās visi reģistrēto komandu kapteiņi saņems e-pastus ar papildus informāciju par pretinieku komandām, spēles laiku u.tml.

Arī šogad tāpat kā pērn diennakts basketbola turnīrā laukumā līdz ar citiem rīdziniekiem redzēsim "VEF Rīga" basketbolistus, lielāko universitāšu komandas, uzņēmējus, politiķus, aktierus, žurnālistus, Rīgas brīvostas darbiniekus u.c. (Dalībnieku saraksts mājas lapā www.vefriga.com/krastumacs tiks publicēts tuvākajās dienās.)

Diennakts basketbola turnīrs "Krastu mačs" Rīgas brīvostas jubilejas un Rīgas 810.dzimšanas dienas ietvaros 20.-21.augustā no plkst.11 rītā līdz nākamās dienas plkst.11 rītā notiks laukumā pie Latvijas Nacionālās operas.

"Krastu mačam" šogad atšķirībā no pagājušā gada pieteikties varēja tikai nokomplektētas komandas septiņu līdz desmit cilvēku sastāvā bez vecuma un meistarības ierobežojuma, pieteikuma anketā norādot savu spēles līmeni, kā arī pārstāvēto Daugavas krastu. Piedalīšanās turnīrā ir bez maksas, turklāt katrs dalībnieks saņems arī spēles kreklu "VEF Rīga" raksturīgajās melnbaltājās krāsās.

Tāpat turnīra dalībniekus un skatītājus "Krastu mačā" visu diennakti izklaidēs dažādi dīdžeji, tajā skaitā Kaspars Bindemanis, DJ Monsta, Artūrs Mednis, DJ Andre Crash, DJ AI-VA, DJ Rudd, DJ Gustavito, DJ Rocknrolla, Markus Riva u.c, "VEF Rīga" karsējmeitnes, notiks dažādi šovi, konkursi skatītājiem un citas ārpusbasketbola laukuma aktivitātes.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV