Ceturtdiena, 18.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Laura, Jadviga;

Noslēdzies trešais Zelta OPEN „Challenger" turnīrs

LPVL preses dienests, 08.08.2011. 14:52

Ar Aleksandrs Kudrjašova / Artjoma Vaščenkova un Ances Auziņas / Ilzes Liepiņlauskas uzvaru svētdien Dzintaru pludmalē noslēdzās šīs sezonas trešais Zelta OPEN „Challenger" turnīrs.
Noslēdzies trešais Zelta OPEN „Challenger" turnīrs

„Zelta OPEN" posmos piedalās visi labākie Latvijas pludmales volejbolisti, savukārt „Zelta OPEN" Challenger posmos nav atļauts piedalīties 40 labākajiem spēlētājiem no Latvijas pludmales volejbola kopējā reitinga, kas dod iespēju vērtīgos Latvijas reitinga punktus nopelnīt arī citiem. Sieviešu duetiem šādu ierobežojumu nav.

Atšķirībā no iepriekšējām reizēm, šoreiz turnīrs risinājās tikai vienu dienu – svētdien. Milzīgā karstumā un tveicē vīru turnīrā uzvaru svinēja Aleksandrs Kudrjašovs un Artjoms Vaščenkovs. Spraigā un pavērsieniem bagātā finālā Kudrjašovs / Vaščenkovs pieveica brāļus Jāni un Kārli Celmiņus – 2:1 (17:21, 12:21, 19:21). Cīņā par trešo vietu Mārtiņš Krams un Mārtiņš Eglītis divos setos pieveica Rihardu Puķīti un Gvido Kampānu. Bronzas mačā tika nospēlēts tikai viens pilns sets, jo otrā seta pašā ievadā Puķītis / Kapmāns no tālākās cīņas atteicās savainojuma dēļ. Spēles rezultāts 2:0 (28:26, 21:1).

Dāmu turnīrā veiksmīgākas izrādījās Ance Auziņa un Ilze Liepiņlauska, kuras turnīra gaitā zaudēja tikai vienu setu. Finālā Ance un Ilze apspēlēja Sandu Ragozinu un Ievu Teteri – 2:0 (21:13, 21:17). Spēlē par trešo vietu spraigā trīs setu cīņā Laine Cielēna un Madara Nemme apspēlēja Janu Hūnu un Santu Izveikovu – 2:1 (19:21, 21:19, 15:12).

Vīriešiem šis bija pēdējais šīs sezonas Zelta OPEN „Challenger" posms, bet dāmām paredzēts vēls viens – no 19. – 21. augustam, laikā kad vīru dueti cīnīsies Zelta OPEN noslēdzošajā posmā.

www.beachvolley.lv

Foto: http://www.beachvolley.lv/?inc=12&menu=1400&start=0

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV