Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Jau šo sestdien norisināsies Mītava Open 2011 lielais fināls

Sigita Kaņepe, 11.08.2011. 12:20

13. augustā Jelgavā, Zemgales olimpiskā centra futbola stadionā no plkst. 9:45 norisināsies Atklātā amatieru čempionāta mini futbolā Mītava Open 2011 fināls, kurā par balvu fondu 3000 LVL (summa pēc nodokļu nomaksas) sacentīsies 18 amatieru komandas, kuras ierindojās 1.- 3. vietām 6 atlases posmos visā Latvijā.
Jau šo sestdien norisināsies Mītava Open 2011 lielais fināls

Komanda, kas čempionāta finālturnīrā 13. augustā iegūs pirmo vietu, saņems balvu - Ls 1500, otrās vietas ieguvēji - Ls 1000, savukārt trešā vieta - Ls 500. Savukārt 4. vietas ieguvēji saņems īpašu balvu, no Mītava Open 2011 informatīvā atbalstītāja Inbox.lv.

Spēles sāksies plkst. 10:00, apbalvošanas ceremonija plānota plkst. 18:00. Ieeja pasākumā – bez maksas.

Visiem Mītava Open 2011 finālistiem būs atsevišķs mākslīgā seguma laukums, kur varēs iesildīties spēlei.

Plkst. 16:45 notiks īpaša futbola spēle, kurā piedalīsies grupas Prāta vētra puiši pret Mītava Open 2011 tehniskajiem sadarbības partneriem Adidas un Sport 2000 apvienoto komandu.

Norisināsies arī nu jau par tradīciju kļuvušais „pendeļu" sišanas konkurss, kurā varēs piedalīties piecas meitenes. Vārtus sargās Jānis Jubalts.

Visas dienas garumā sportiskās cīņas kopā ar grupas Prāta vētra puišiem komentēs Anatolijs Kreipāns un Lauris Lizbovskis, uzstāsies karsējmeiteņu deju grupa Emotive, savukārt apbalvošanas ceremonijā uzvarētājus sveiks Raita Ašmaņa- Jelgavas Bigband.

Visiem interesentiem būs iespēja piedalītes arī Sport 2000 rīkotajā „1 pret 1" futbola turnīrā! Spēle notiek ar mazākām bumbām un uz īpaši veidota laukuma, kurā, lai uzvarētu, nepieciešamas ļoti labas bumbas „vadīšanas" spējas. Uzvarētājs balvā saņems jau mums zināmo Adidas „Speedcell" futbola bumbu, ar kurām tiek aizvadīts šī gada Mītava Open turnīrs.

Tāpat visa čempionāta laikā un arī finālā Adidas sadarbībā ar Sport2000 piedāvā iespēju dalībniekiem testēt adizero F50 un Predator apavus ar kādiem spēlē pasaules slaveni futbolisti. Testa apavus uz vienu spēli var saņemt apmaiņā pret personu apliecinošu dokumentu Sport 2000 teltī.

Aicinām dalībniekus uz čempionātu doties ar ģimenēm - stadionā darbosies bērnu telts, kur mazie apmeklētāji varēs griezt, zīmēt, līmēt un spēlēt bumbu kopā ar Mītava Open talismanu - Mītavas Alni.

Pasākuma laikā darbosies kafejnīca, kā arī Sport 2000 tirdzniecības telts, kur par īpašām cenām būs iespēja iegādāties futbolam nepieciešamās preces.

Organizatori saka lielu paldies visiem atbalstītājiem- tehniskajiem sadarbības partneriem Adidas, veikalam Sport 2000 un informatīvajiem atbalstītājiem – LTV7, MŪZIKAS VIDEO KANĀLS, radio STAR FM, RIETUMU RADIO, JĒKABPILS RADIO 1, izdevniecībai RĪGAS VIĻŅI, laikrakstam LATVIJAS AVĪZE, KURZEMES VĀRDS, interneta portāliem DELFI.LV, PARSPORTU.LV, DRAUGIEM.LV, INBOX.LV un sadarbības partneriem ZEMGALES OLIMPISKAIS CENTRS, MCĀBOLS, UZVELC KREKLU, PAPYRUS.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV