Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Rallijā Kurzeme 2011 būs Neste ātrumposms

Ilze Pērkone, 15.08.2011. 12:43

SIA "Neste Latvija" atbalstīs "Rallijs Kurzeme 2011", izaicinot braucējus "Neste ātrumposmā", kas ir garākais un grūtākais ātrumposms Kurzemes rallijā. Rallija laikā "Neste" piedāvās arī īpašu cenu degvielai abās "Neste" degvielas uzpildes stacijās Liepājā. "Rallijs Kurzeme 2011" ir Latvijas čempionāta rallijā 6.posms. Tas norisināsies 26.-27.augustā Liepājā.
Rallijā Kurzeme 2011 būs Neste ātrumposms

""Neste" vārds jau vairāk kā desmit gadus saistās ar ātrāko un sarežģītāko Pasaules čempionāta rallijā posmu uz grants ceļiem – Neste Oil Rally Finland. Arī Latvijā pēdējos gados ir attīstījusies kvalitatīva rallija braukšanas un tā apmeklēšanas kultūra. "Neste Latvija" ir gandarīta atbalstīt Latvijas ralliju, tai skaitā arī nodrošinot "Rallija Kurzeme" ātrumposmu," stāsta Artu Airiainens, "Neste Latvija" ģenerāldirektors.

"Rallijs Kurzeme 2011" norisināsies Liepājā 26.-27. augustā. Sacensības priecēs skatītājus ar spēcīgu dalībnieku sastāvu, dinamiskiem grants ātrumposmiem, no kuriem viens būs jāveic pa nakti. Īpaši interesants solās būt pilsētas ātrumposms Liepājas Ostas teritorijā, savukārt lielākais pārbaudījums sportistiem – Neste vārdā nosauktais, vairāk kā 25km garais ātrumposms, kurš sāksies sestdien, 27.augustā plkst. 17:18 Nīcas un Rucavas novadā. "Rallijs Kurzeme" jau otro gadu norisināsies "Ātruma Festivāla" ievaros, pulcējot pilsētas ielās SuperMoto sacensību dalībniekus, vēsturisko un ātro automašīnu eksponātus, kā arī piedāvājot dažādas kultūras un mākslas aktivitātes.

"Neste Latvija" ir viens no Latvijas čempionāta rallijā atbalstītājiem 2011.gada sezonā. Iepriekš "Neste Latvija" jau atbalstījusi ziemas ralliju un rallijsprintu "Sarma 2011", "BTA Rally Talsi" un "Rally Latgale".

Sīkāka informācija par „Rallijs Kurzeme 2011" www.rallykurzeme.lv.

Par SIA "Neste Latvija"

SIA "Neste Latvija" ir Somijas naftas pārstrādes un tirdzniecības uzņēmuma "Neste Oil" Oy meitas uzņēmums, kas Latvijā strādā jau 20 gadus. 50.1% "Neste Oil" akciju turētājs ir Somijas valsts. SIA "Neste Latvija" ir viens no mūsdienīgu degvielas tirdzniecības standartu aizsācējiem Latvijā. Uzņēmums nodarbojas ar Neste Oil ražotās degvielas mazumtirdzniecību, degvielas un šķīdinātāju vairumtirdzniecību, kā arī naftas produktu uzglabāšanu un pārkraušanu Rīgas terminālī. Kopš darbības uzsākšanas uzņēmums Latvijā ir investējis vairāk nekā 40 miljonus latu. Neste A24 DUS tīklu Latvijā veido 52 stacijas visā valstī.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV