Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Diennakts basketbola turnīrā "Krastu mačs" "VEF Rīga" mērosies spēkiem ar "Sapņu komandu 1935"

Laila Spaliņa, 15.08.2011. 17:14

Sestdien, 20. augustā, laukumā pie Latvijas Nacionālās operas (Rīgā Aspazijas bulvārī 3) basketbola klubs "VEF Rīga" piedalīsies diennakts basketbola turnīrā "Krastu mačs". Vefiešiem pretī stāsies topošās filmas "Sapņu komanda 1935" aktieri. Šīs spēles sākums paredzēts plkst. 18.00.

"VEF Rīga" spēlētājs Kristaps Janičenoks: "Basketbols ir sporta veids numur viens Latvijā, taču tas arvien ir jāpopularizē. Tāpēc arī mēs – "VEF Rīga" spēlētāji – piedalīsimies šajā diennakts basketbola turnīrā. Arī tas, ka tiek uzņemta filma par vēsturisko Latvijas valstsvienības panākumu 1935.gadā, ir ļoti nozīmīgs ieguldījums basketbola popularizēšanā. Domāju, ka mūsu spēle pret "Sapņu komandas" aktieriem būs skatītājiem interesanta un kopīgiem spēkiem mums gan sestdien, gan turpmāk izdosies pievērst basketbolam arvien vairāk līdzjutēju".

Sacensībās piedalīsies arī abas lielākās Latvijas augstskolas – Latvijas Universitāte un Rīgas Tehnisksā universitāte, komandu sastāvos iekļauti arī rektori.

Tāpat komandas pietikusi Rīgas brīvostas pārvalde un vieni no pasākuma sponsoriem būvniecības uzņēmums SIA "Re&Re", ratiņbasketbolisti, žurnālisti.

Precīzs komandu saraksts un konkrēti spēles laiki tiks publicēti līdz ceturtdienai basketbola kluba "VEF Rīga" mājas lapā www.vefriga.com/krastu-macs, kā arī nosūtīti visu komandu kapteiņiem.

Diennakts basketbola turnīrs "Krastu mačs", kurā par uzvaru sacentīsies Daugavas labā un kreisā krasta iedzīvotāji notiks Rīgas brīvostas jubilejas un Rīgas 810.dzimšanas dienas ietvaros.

Basktebols tiks spēlēts 24 stundas, turnīrā piedalīsies 48 komandas un rezultāts no starta svilpes līdz finiša svilpei tiks skaitīts kopā, lai noskaidrotu sportiskāko krastu un ceļojošā brīvostas kausa ieguvēju.

Turnīra dalībniekus un skatītājus visu diennakti izklaidēs dažādi dīdžeji, tajā skaitā Kaspars Bindemanis, DJ Monsta, Artūrs Mednis, DJ Andre Crash, DJ AI-VA, DJ Rudd, DJ Gustavito, DJ Rocknrolla, Markus Riva u.c, "VEF Rīga" karsējmeitnes, notiks dažādi šovi, konkursi skatītājiem un citas ārpusbasketbola laukuma aktivitātes.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV