Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Baltijas labākie motociklisti tiksies Streetbike Freestyle šovā Biķerniekos

Ilze Fridrihsone, 16.08.2011. 10:22

Latvijas un Igaunijas Dragreisa Čempionātu finālsacensības un lielais sezonas noslēgums „Eparts.lv Dragrace Cup 2011" notiks jau 4. septembrī Biķernieku kompleksajā sporta bāzē. Pasākumā piedalīsies visi mūsu reģiona līderi – Latvijas, Lietuvas, Igaunijas un Somijas ātrākie dragreisa braucēji un motocikli, kā arī sezonas noslēguma sacensības ar iespaidīgu motociklu triku šovu pagodinās daudzkārtējais Ziemeļeiropas un Krievijas streetbike freestyle čempions Jānis Rozītis. Sacensībās jaunu trases rekordu sasniegt gatavs arī mūsu valsts ātrākais autosportists Ilmārs Zausajevs ar savu leģendāro CARBON Destroyer, kurš šogad jau pārsniedzis 1200 ZS robežu.
Baltijas labākie motociklisti tiksies Streetbike Freestyle šovā Biķerniekos

Lielais dragreisa sezonas noslēgums jau pavisam drīz – septembra pirmajā svētdienā – Biķernieku trasē pulcēs visātrāko Baltijas automašīnu īpašniekus, jo vienlaicīgi notiks Latvijas un Igaunijas Dragreisa un Moto Dragreisa Čempionātu finālsacensības, kā arī svētku skatītājiem un dalībniekiem īpašu motociklu triku šovu dāvinās Ziemeļeiropas Baltijas, Ukrainas, Krievijas, Anglijas un Polijas streetbike freestyle čempions Jānis Rozītis, kurš pārstāv motokaskadieru klubu „StuntFighters". Viņš šogad vienīgo reizi tandēmā ar sievu Sandru Rozīti uzstāsies ar Latvijā vēl neredzētu priekšnesumu.

Īpaša intriga gaida arī „rekordu kolekcionārus", jo mūsu valsts ātrākais braucējs Ilmārs Zausajevs uz sacensībām dodas ar mērķi sasniegt jaunu Biķernieku trases rekordu. Ilmārs: „Mašīnai ir veikti vairāki uzlabojumi – gan nomainīta piekare, gan arī palielināta jauda, kas nu jau pārsniedz 1200 zs, tāpēc ceram uz jaunu trases rekordu!" Interesanti, ka „ILMS Motorsports" komanda startēs ar abām automašīnām – gan CARBON Destroyer senioru, gan ar CARBON Destroyer junioru, kurai pie stūres sēdīsies igauņu motosportists un showmens Stens Padars. Jāpiebilst, ka Ilmārs Zausajevs startēs arī Igaunijas Čempionāta ieskaitē, lai varētu sacensties vienā klasē ar igauņu un somu dragsteriem.

Skatītājus priecēs gan īpaša sacensību dalībnieku parāde, gan Latvijas Drifta Čempionāta šovs, karsējmeiteņu dejas no „Glamorous", kā arī vairāki konkursi, kuru laikā varēs iegūt vērtīgas balvas. Latvijas Dragreisa Čempionāta ģenerālsponsors Eparts.lv - lielākais autodaļu un piederumu e-veikals Baltijā, kurš piedāvā rezerves daļas no vairāk nekā no 100 noliktavām visā Eiropā, katram pasākuma apmeklētājam, aizpildot piedāvāto anketu, sniegs iespēju laimēt spēļu konsoli „Sony Play Station 3" ar spēli „Gran Turismo 5", kas tiks izlozēta īsi pirms pasākuma beigām. Eparts.lv arī pasniegs simpātiju balvu kādam no dalībniekiem!

Savukārt „TOP Radio" tieši dragreisa sacensībās paziņos vērtīgas sporta automašīnas laimīgo īpašnieci (vairāk par konkursu un noteikumiem lasiet: http://www.topradio.lv/?elid=835&m=g1).

Visus Latvijas PRO klašu dalībniekus gaida naudas balvu fonds 1600 latu vērtībā, kas ir divas reizes vairāk nekā iepriekšējos posmos (naudu sarūpējusi LAF Šosejas Federācijas Dragreisa darba grupa), visiem uzvarētājiem balvas no Čili Pica, Auto Port, Fantasy Park, un citiem sponsoriem. Sacensību dalībniecēm dāmām pārsteiguma dāvana no „Avon". Ātrākā motocikla īpašniekam īpašs uzvarētāja kauss no sacensību organizatora – reklāmas aģentūras „Auzas Tautumeita", bet dzirkstošo vīnu uzsauc „Alita"!

Biļetes jau tagad variet iegādāties „Biļešu servisa" tirdzniecības vietās, DUS „Statoil", kā arī www.bilesuserviss.lv. Biļetes cena iepriekšpārdošanā ir LVL 5,00, bērniem līdz 10 gadu vecumam ieeja bez maksas, bet no 11 līdz 15 gadiem (uzrādot skolnieka apliecību), kā arī pensionāriem un invalīdiem (uzrādot apliecību) – LVL 3,00. Pasākuma dienā būs iespēja iegādāties biļeti par Ls 6,00.

Mediju pārstāvjiem, kuri vēlas akreditēties Latvijas un Igaunijas Dragreisa čempionātu finālposmam, ir iespēja saņemt akreditāciju, sūtot savu pieteikumu uz epasta adresi respektauto@inbox.lv. Visa informācija par pasākumu www.forsaza.lv, Latvijas Dragreisa Čempionāta on-line reģistrācija: http://www.forsaza.lv/pages/ViewEvent/l15, bet Igaunijas Dragreisa Čempionāta on-line reģistrācija: http://bhra.ee/register/?page=25&race_id=18&.

Sacensību ģenerālsponsors Eparts.lv, oficiālie mediju partneri – Latvijas Mūzikas Kanāls un TOP Radio, informē LNT, pasākuma oficiālais enerģijas dzēriens – SHARK.

Sacensības atbalsta Čili Pica, www.e-pica.lv, Auto Īle un Herbst, LNT, Avon, Sportacentrs.com, Klubs „Kefīrs", profesionālās skaņas un gaismas tehnikas veikals DISCOMANIA.lv, Apsardze Berkuts, Zebra, Ātruma cilts, SEMS, AutoDelfi.lv, BMWPower.lv, Travelnews.lv, Oho.lv, MotoPower.lv, Motors24.lv, tipogrāfija United Press, AutoPort, Rubbers.lv, Motul, SHALY STUDIO, SIA „Auzas Tautumeita".

Foto (c) Marek Potti

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV