Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

„Beach Ball 2011" pēdējo posmi norits Vecumniekos un Kuldīgā

Indra Svīķe, 16.08.2011. 11:29

Sestdien, 20. augustā, Vecumniekos pie vecā ezera un svētdien, 21. augustā, Kuldīgā pie V. Plūdoņa ģimnāzijas (Piltenes iela 25), norisināsies pēdējie posmi atklātajā amatieru čempionātā pludmales volejbolā vīriešiem „Beach Ball 2011", kuros dalībnieki cīnīsies par godalgotajām vietām un iekļūšanu čempionāta lielajā finālā, kas notiks 27. augustā Rīgā.
„Beach Ball 2011" pēdējo posmi norits Vecumniekos un Kuldīgā

Čempionāts norisinās vasaras garumā, 15 posmos dažādās Latvijas vietās, tādējādi nodrošinot iespēju uzspēlēt un iekļūt finālā pēc iespējas lielākam pludmales volejbola cienītāju lokam. Finālā iekļūst katra posma divas labākās komandas, līdz ar to par galveno balvu - 500 Ls un dažādām pārsteiguma balvām no čempionāta atbalstītājiem - cīnīsies 30 komandas.

„Beach Ball 2011" aicina piedalīties ikvienu pludmales volejbola entuziastu, kurš posma norises laikā neatrodas reitingu pirmajās 60 vietās. Čempionāta idejas autors Aldis Riekstiņš stāsta: „Beach Ball 2011" mērķis ir gan piedāvāt iespēju uzspēlēt labu volejbolu, gan noskaidrot pašas spēcīgākās komandas amatieru vidū Latvijā. Tāpēc, lai iekļūtu lielajā finālā un mērotos spēkiem ar pašiem labākajiem, aicinu izmantot vēl pēdējās iespējas, kā arī piedalīties posmos atkārtoti."

„Beach Ball 2011" posmu ietvaros notiks arī dažādas, skatītājiem domātas aktivitātes ar pārsteiguma balvām no tādiem atbalstītājiem kā „Printera", „Kārums Activia" un citiem.

Čempionātam iespējams reģistrēties gan elektroniski, gan posma norises vietā. Vairāk informācijas par čempionāta norises vietām un reģistrāciju pieejama mājas lapā www.beachball.lv.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV