Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Nedēļas nogalē tiks noskaidroti Latvijas čempioni

LPVL preses dienests, 17.08.2011. 16:46

Šajā nedēļas nogalē, no 19. līdz 21. augustam, Dzintaru pludmalē notiks šīs sezonas Latvijas čempionāta „Zelta OPEN" fināla posms vīriešu un sieviešu duetiem. Vīriešu turnīrā cīņu par Latvijas čempionāta zelta godalgām uzsāks 30 pāri, bet dāmu sacensībās startēs desmit dueti.
Nedēļas nogalē tiks noskaidroti Latvijas čempioni

Šosezon aizvadīti trīs „Zelta OPEN" turnīri vīriešiem un trīs „Zelta OPEN Challenger" posmi (prestižākie dāmu turnīri Latvijā). Šajā nedēļā tiks noteikti jaunie 2011. gada Latvijas čempioni, kas ir galvenā atšķirība no iepriekšējiem šīs vasaras turnīriem.

Vīru konkurencē dalību pieteikuši 30 pāri, kur 12 no tiem (pēc reitinga) tiks iekļauti pamatturnīra dalībnieku vidū, bet atlikušajiem piektdien nāksies cīnīties par četrām ceļazīmēm uz pamatsacensībām. Izveidojusies interesanta situācija, jo 12. un 13. pārim (pēc reitinga) ir pilnīgi vienāda kopējo punktu summa, tādejādi trešdienas pēcpusdienā notiks izloze, kurā tiks noteikts pāris, kurš būs tiesīgs startēt pamatturnīrā un kuram no abiem duetiem par vietu pamatturnīrā būs jācīnās piektdien – kvalifikācijā.

Turnīrā ar pirmo numuru izsēti 2010. gada Latvijas čempioni Toms Šmēdiņš un Artis Caics. Viņiem konkurenci sastādīs Eiropas U-20 čempionāta sudraba medaļu ieguvēji Haralds Regža un Armands Āboliņš, kā arī ar 3.numuru izliktie Klāvs Zaļkalns un Artūrs Kiseļevs. Abi pēdējie dueti aizvadītajā nedēļā veiksmīgi nostartēja Austrumeiropas Volejbola Zonālās asociācijas posmā Jūrmalā, izcīnot attiecīgi otro un trešo vietu. Tāpat starp favorītiem noteikti būs arī Arnis Tunte / Edgars Točs un Toms Benjavs / Jānis Sakniņš.

Arī kvalifikācijas sacensības piektdien solās būt ļoti interesantas, jo Dzintaru pludmales smiltīs būs redzami brāļi Kristiāns un Tomass Marnici, kuri kopā spēlējam nav redzēti ļoti sen.

Sieviešu turnīram dalību pieteikuši desmit pāri. Ar pirmo numuru izsēta Inguna Minusa, kura šoreiz spēlēs kopā ar Janu Jaudzemu, bet otrais numurs „Challenger" trešā posma uzvarētājām Ancei Auziņai un Ilzei Liepiņlauskai.

Piektdien Dzintaros paredzētas kvalifikācijas sacensības vīriem, sestdien pamatturnīra spēles kā vīriem tā dāmām, bet svētdien izšķirošās cīņas – pusfināli un cīņas par medaļām.

Svētdienas spēļu kalendārs:
10.00 - 1/2 fināls sieviešu komandām
11.00 - 1/2 fināls vīriešu komandām
12.00 - 1/2 fināls sieviešu komandām
13.00 - 1/2 fināls vīriešu komandām
16.00 - Spēle par 3. vietu sieviešu komandām
15.00 - Spēle par 3. vietu vīriešu komandām
16.00 - Fināls sieviešu komandām
17.00 - Fināls vīriešu komandām

www.beachvolley.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV