Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Pirmo reizi Rīgā notiks Ziemeļeiropas zonas Pro drifta čempionāts

Eline Ezertēva, 19.08.2011. 10:54

10. septembrī Biķerniekos pirmo reizi notiks viens no lielākajiem Pro drifta pasākumiem Latvijā – Ziemeļeiropas Zonas (NEZ) drifta čempionāts. Dalību sacensībām pieteikuši vairāki sportisti no Somijas, Zviedrijas, Polijas, Lietuvas, Igaunijas un Norvēģijas. Kopējais čempionāta balvu fonds ir 10'000$, kurus pirmo trīs vietu ieguvēji sadalīs savā starpā.
Pirmo reizi Rīgā notiks Ziemeļeiropas zonas Pro drifta čempionāts

10. septembrī Biķerniekos noskaidrosies arī Latvijas Drifta čempionāta vietu sadalījums sezonā, jo papildus NEZ Pro drifta čempionāta ieskaitei par punktiem Latvijas čempionātā cīnīsies arī Latvijas sportisti. Pro klasi pārstāvēs vismaz 17 sportisti no Latvijas, pārsteigumus sola gan Latvijas Drifta pirmais čempions Gvido Elksnis, gan viens no viņa sīvākajiem konkurentiem pirmajos gados Ervins Ērglis.

Šis būs noslēdzošais posms PRO klasei Latvijas čempionātā.

Jau no nākamās nedēļas pirmo 1000 biļešu cena tikai 5 LVL. Biļetes iegādājamas Statoil DUS un Biļešu servisa kasēs Latvijā un www.bilesuserviss.lv.

Vairāk informācijai un iespēja sekot līdzi dalībnieku sarakstiem u.t.t.: www.NEZdrift.com un http://www.facebook.com/pages/NEZdrift/260580113970067

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV