Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

TIO volejs fināls Daugavas stadionā

Lilita Mitrofanova, 22.08.2011. 14:29

Latvijas Volejbola federācija sadarbībā ar AS „Rīgas Piena kombināts", Gulbenes, Kuldīgas un Rīgas pašvaldību atbalstu, jau sesto gadu vasaras periodā bērniem un jauniešiem organizē vasaras volejbola spēles ''TIO volejs''.
TIO volejs fināls Daugavas stadionā

Sacensības ir sadalītas divos posmos un finālsacensībās, kur katrs posms norisinās gan Gulbenē, gan Kuldīgā, bet finālsacensības Daugavas stadionā, Rīgā, 26.augustā. Vasaras spēlēs piedalās bērni un jaunieši 6 vecuma grupās gan zēniem, gan meitenēm.

Pirmajā posmā, kas norisinājās Gulbenē, piedalījās 30 zēnu un 51 meiteņu komanda, otrajā Gulbenes posmā piedalījās 31 zēnu un 54 meiteņu komandas, savukārt Kuldīgas pirmajā posmā piedalījās 34 zēnu komandas un 27 meiteņu komandas, bet 2.posmā 31 zēnu komanda un 27 meiteņu komandas.

Finālsacensībām kvalificējās katras vecuma grupas 5 labākās komandas, kuras bija piedalījušās sava reģiona abos posmos un kopvērtējumā ir izcīnījušās mazāko punktu summu.

Kopskaitā tiesības startēt „TIO volejs" finālā izcīnīja 101 komanda (54 meiteņu un 47 zēnu komandas).

Finālsacensības notiks 26.augustā, Daugavas stadionā, Rīgā, Augšiela 1. Sacensību atklāšana plkst.11.00

Šo sacensību mērķi ir iesaistīt bērnus un jauniešus brīvdabas volejbola sacensībās vasaras sezonā, kā arī vecināt bērnus un jauniešus aktīvai brīvā laika pavadīšanai, mazinot mazkustīga dzīvesveida sekas.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV