Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

„Ghetto Games" finālos gaidāma „Red Bull" muzikālā „Tour Bus" debija Latvijā

Renārs Buivids, 23.08.2011. 08:26

Ielu kultūras pārstāvju vienojošo "Ghetto Games" finālus dažādos sporta veidos 24. un 25. augustā Rīgā, Grīziņkalnā vēl krāšņākus padarīs "Red Bull" radītais "Tour Bus". Debijas reizē Latvijā uz "Tour Bus" autobusa jumta-skatuves uzstāsies populāri pašmāju mūziķi, trešdien papildinot "Ghetto Football", bet ceturtdien "Ghetto Basket" un "Ghetto Speedrace" izšķirošās cīņas par čempionu tituliem.
„Ghetto Games" finālos gaidāma „Red Bull" muzikālā „Tour Bus" debija Latvijā

Biedrības "Streetbasket" rīkotās "Ghetto Games" programmā šovasar ne tikai ielu basketbola turnīri ar vairāk nekā 100 komandu līdzdalību katru ceturtdienu Rīgā, Grīziņkalnā, bet arī regulāras sacensības ielu futbolā, ekstrēmajos sporta veidos – inline skrituļslidošanā, BMX frīstailā, skeitbordā, velotriālā, kā arī ielu vingrošanā un ielu dejās.

Šonedēļ "Ghetto Games" ietvaros visu nedēļu tikai fināli. "Ghetto Football" un "Ghetto Basket" ranga 32 labākās komandas attiecīgi trešdien un ceturtdien sacentīsies par čempionu tituliem. Labākie futbolisti saņems vērtīgas balvas no "Ghetto Games" atbalstītājiem, kā arī īpašo balvu no Latvijas Futbola federācijas – VIP ložu uz 6. septembra spēli Latvija – Grieķija 2012. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas ietvaros. Savukārt basketbolistiem lielā balva – apmaksāts brauciens uz neoficioālo pasaules ielu basketbola čempionātu "Moscow Open", kas 2. – 4. septembrī notiks Maskavā.

"Red Bull Tour bus" ne tikai Eiropā, bet arī, piemēram, ASV regulāri tiek izmantots dažādos muzikālos pasākumos, rīkojot dažādus koncertus, jo autobusa aprīkojums nodrošina iespēju uzstāties ne tikai dīdžejiem vai solistiem, bet arī pilnvērtīgām mūzikas grupām, kam ir ļoti svarīga mūzikas kvalitāte.

Zinot "Red Bull" paveikto ne tikai mūzikas, bet arī dažādu ekstrēmo sporta veidu jomā, nav šaubu, ka "Red Bull Tour Bus" būs varens papildinājums "Ghetto Games" izšķirošajiem mačiem. Kuri mūziķi kāps uz skatuves? Tas ir lielais noslēpums, uz kuru atbildi saņems tikai tie līdzjutēji, kuri trešdienas un ceturtdienas vakarā atnāks uz Grīziņkalnu.

"Ghetto Games" organizē biedrība "Streetbasket", līdzfinansē Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments Sabiedrības integrācijas programmas ietvaros. "Ghetto Games" galvenie atbalstītāji: "O!Karte", Latvijas Universitāte, basketbola klubs "VEF Rīga". Oficiālā informācija: "Ghettogames.lv" un "Draugiem.lv/ghettogames".

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV