Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Talsos notiks Ģimeņu sporta festivāls

Latvijas Tautas sporta asociācija, 23.08.2011. 14:24

Sestdien, 3. septembrī, Talsos notiks Ģimeņu sporta festivāls, kurā aicināta piedalīties ikviena ģimene, lai pavadītu dienu, aktīvi atpūšoties un kopīgi piedaloties dažādās sportiskās aktivitātēs, spēlēs un stafetēs. Festivāls notiks Talsu sporta hallē. K. Mīlenbaha ielā 32a. Dalība - bez maksas.
Talsos notiks Ģimeņu sporta festivāls

Ģimeņu sporta festivālu organizē Latvijas Tautas sporta asociācija (LTSA) sadarbībā ar Talsu novada domi, lai dotu iespēju ģimenēm kopīgi piedalīties fiziskajās aktivitātēs un mudinātu ģimenes iesaistīties veselību veicinošos pasākumos. Šogad Ģimeņu sporta festivāli tiek organizēti ar Latvijas Olimpiskās komitejas un Starptautiskās Olimpiskās komitejas atbalstu.

Ģimeņu sporta festivāls sāksies plkst. 12.00 (reģistrācija no plkst. 11.00). Festivāla laikā kā jau ierasts, ikviens - gan liels, gan mazs - varēs piedalīties dažādās aizraujošās aktivitātēs, spēlēs un stafetēs, ar skriešanas, lekšanas, mešanas un citiem uzdevumiem. Aktivitātes notiks gan iekštelpās, gan ārā.

Sacensībās var piedalīties ģimenes, kurās ir vismaz viens pieaugušais un vismaz viens 6 - 12 gadus vecs bērns, taču darīt būs ko arī jaunākiem sportotgribētājiem, tādēļ aicināts ikviens, līdzi nepieciešams vien sporta tērps un vēlme aktīvi atpūsties.

LTSA Ģimeņu sporta festivālus šogad rīko jau piekto gadu, lai veicinātu ģimeņu saliedēšanu un popularizētu fiziskās aktivitātes kā neatņemamu veselīga dzīvesveida sastāvdaļu. Tāpat kā iepriekšējos gadus, arī šogad visa gada garumā notiks vairāki Ģimeņu sporta festivāli, bet decembrī noslēguma Ģimeņu sporta festivāls Rīgā.

Sīkāku informāciju par festivālu un pieteikšanos iespējams iegūt LTSA mājas lapā www.sportsvisiem.lv, zvanot pa tālruni 67226215, vai rakstot e-pastu ltsa@riga.lv.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV