Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

„Battery Superkauss" finālā viesosies Matīss Karro

Superkauss, 23.08.2011. 16:07

Jau nākamnedēļ, 4.septembrī, Saldū, Bērzu moto trasē notiks "Battery Superkauss" 2011.gada sezonas fināla posms, uz kuru apsolījis ierasties arī Pasaules čempions motokrosā Matīss Karro.
„Battery Superkauss" finālā viesosies Matīss Karro

Nesen pēc kritiena Anglijas motokrosa čempionātā gūtā trauma Karro liedz turpināt dalību 2011.gada motokrosa sezonā, taču "Battery Superkauss" Finālu sportists garām nelaidīs. Matīss būs klāt, lai atbalstītu savus cīņu biedrus izšķirošajā Fināla posmā, kurā tiks noskaidroti 2011.gada čempioni.

„Uz „Superkausu" braukšu. Diemžēl būšu atkal kā skatītājs, jo esmu iedzīvojies vēl vienā traumā, kas pielika punktu šai sezonai. Pagaidām vēl atrodos Anglijā – došos pie dažādiem speciālistiem, bet uz „Superkausu" jau būšu mājās," tā gaidāmo ierašanos uz "Battery Superkauss" sacensībām komentē Matīss.

Līdzjutējiem šī būs lieliska iespēja satikt klātienē vienu no šī brīža populārākajiem latviešu motokrosa sportistiem, kurš nu jau vairākus gadus cīnās par uzvarām pasaules motokrosa arēnā. Matīss, kā vienmēr, labprāt draudzīgi patērzēs un nofotografēsies ar saviem faniem, iedos autogrāfu un veltīs savu žilbinošo smaidiņu.

www.superkauss.lv
www.twitter.com/superkauss
www.facebook.com/SupercupLV

Foto: Matīss Karro Ķegumā; (c) Jānis Pastars

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV