Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Nike Riga Run 2011 sola svētkus ikvienam

Ingrīda Kraukle, 24.08.2011. 11:18

Gaidāmajā svētdienā, 28. augustā, Mežaparkā notiks lielākais sporta labdarības pasākums Nike Riga Run 2011, kurā paredzētas sacensības četros sporta veidos septiņās disciplīnās, bet visi finanšu līdzekļi, ko iegūs no dalības maksām, tiks pilnībā nodoti bērniem no ziedot.lv projekta Mazajām sirsniņām. Pieteikties kādā no disciplīnām var vēl līdz 27. augustam vai pasākuma dienā Mežaparkā, savukārt dalībnieku numurus no 25. augusta varēs saņemt tirdzniecības centrā Domina.
Nike Riga Run 2011 sola svētkus ikvienam

"Sports vairs nav tikai sports, bet arī līdzeklis, kas ļauj sniegt palīdzīgu roku šiem mazajiem ķipariem, kuriem pašiem veselība pagaidām liedz nostāties uz starta līnijas. Mēs to varam izdarīt viņu vietā, ziedojot dalības maksu, un zinu – šīm ģimenēm katrs lats ir bagātība, jo tas ir solis tuvāk viņu bērnu veselības atgūšanai. Nike uzņēmās atbildību palīdzēt Mazajām sirsniņām, jo zināja, ka būs cilvēki, kuri atsauksies, un kopā mums izdosies. To pierāda arī šī vasara, Nike Riga Run 2011 pulcējot daudzus, kuri vēlas ne tikai startēt augstas kvalitātes sacensībās, bet arī sniegt savu atbalstu Mazajām sirsniņām," sacīja SIA Sportland vadītājs Latvijā Vents Aperāns.

Nike Riga Run 2011 sacensībās iekļautas septiņas disciplīnas – skriešana 10 kilometru distancē, kas vienlaicīgi būs arī Latvijas čempionāts skriešanā pa šoseju, tāpat arī 10 kilometru distances rollerslēpošanā, skrituļslidošanā un nūjošanā. Komandām paredzēts starts 4x2,5 kilometru stafetē, īpašas sacensības sarīkojot skolu komandām 4x2,5 stafetē ar sadarbības partneru Swedbank un Latvijas Olimpiskās komitejas atbalstu un piešķirot sportiskākajai skolai sporta inventāru 500 latu vērtībā, bet bērniem būs atsevišķa distance, kur balvas saņems visi tās dalībnieki. Sacensību kopējais balvu fonds ir 10 000 eiro.

Reģistrēšanās sacensībām iespējama interneta vietnē www.nikerigarun.lv un visos Sportland un Nike veikalos līdz 27. augusta pl. 20.00. Dalības maksa individuālajam startam noteikta Ls 7, bet komandai – Ls 15 apmērā. Skolu stafetes komandām un bērnu skrējiena dalībniekiem starts ir bez maksas. Starta dokumentus - dalībnieka numuru, saspraudes. laika kontroles čipu, informācijas bukletu un sponsoru materiālus – varēs saņemt EXPO dienās, kas 25.-27. augustā notiks tirdzniecības centra Domina veikalā Sportland. Tajā vēl arī varēs piereģistrēties par noteikto samaksu, bet tiem, kuri vēlēsies pieteikties startam sacensību dienā, 28. augustā Mežaparkā, tiks piemērota paaugstināta dalības maksa – individuālajās distancēs Ls 10 un komandām Ls 20. Skolu stafetes komandām un bērnu skrējiena dalībniekiem tāpat kā iepriekš reģistrācija arī pasākuma dienā būs bez maksas.

"Nike Riga Run 2011 ir krāšņs, interesants un daudzveidīgs pasākums, bet tikpat svarīgs ir tā mērķis – labdarība, ziedojot līdzekļus bērniem no Mazajām sirsniņām, kuriem tā nepieciešama veselības atgūšanai. Varam būt lepni, ka Latvijā, Rīgā un Mežaparkā notiek tik unikāls pasākums, kāds ir Nike Riga Run 2011," pauda kultūras un atpūtas parka Mežaparks vadītāja Elga Zēģele.

Mežaparka Lielajā estrādē būs izveidots starta/finiša koridors, kā arī apmeklētājiem būs plašas atpūtas un izklaides iespējas - notiks akcijas Atpakaļ uz skolu! tirdziņš, piedāvājot iespēju iegādāties visu nepieciešamo, lai uzsāktu jauno mācību gadu, tāpat arī būs Latvijas Gumijlēcēju kluba sagādātās piepūšamās atrakcijas, kompānijas Avon piedāvātā tetovējumu zīmēšana, varēs saņemt roku masāžu un īpašu sejas grimu, kā arī izmēģināt daudzas citas aktivitātes, kas Nike Riga Run 2011 padarīs par īstiem svētkiem. Sacensību dalībniekiem arī tiks dota iespēja saņemt atlaides Rīgas Zooloģiskajā dārzā un viesnīcā Ķeizarmežs.

Sacensību programmas noslēgumā varēs vērot Jāņa Kuzmina mēģinājumu labot Ginesa rekordu 50 konusu skeitborda slalomā. Nule par 2011. gada pasaules čempionu paralēlajā slalomā kļuvušais Kuzmins pērn Nike Riga Run 2010 pasākuma ietvaros uzstādīja Ginesa rekordu 100 konusu disciplīnā.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV