Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Zināms rallija Kurzeme 2011 dalībnieku saraksts

Roberts Jansons, 24.08.2011. 14:28

Līdz rallijam Kurzeme 2011 vairs atlikušas tikai pāris dienas un ir kļuvis zināms galīgais dalībnieku saraksts. Līdzīgi kā citus gadus, tajā atrodami daudzu spēcīgu sportistu vārdi, kas izskanējuši gan vietējā, gan pasaules mērogā un viens no tiem ir Ots Tanāks.
Zināms rallija Kurzeme 2011 dalībnieku saraksts

Divkārtējais Igaunijas čempions, kurš šogad ar labiem rezultātiem uzstājas pasaules autorallija čempionāta SWRC ieskaitē un ir guvis uzvaras divos čempionāta posmos (maija sākumā Sardīnijā un aizvadītajā nedēļas nogalē Vācijā), Kurzemē sāncenšiem pretī liks S2000 klases Ford Fiesta. Ar šo rallija auto Tanāks brauks N4 klases ieskaitē, kur par uzvaru cīnīsies arī vairāki Latvijas iepriekšējo gadu čempioni, proti, Andis Neikšāns, Aivis Egle un Jānis Vorobjovs, kā arī citi spēcīgi pašmāju un ārvalstu sportisti.

Tāpat var atzīmēt, ka spēcīgi pārstāvēta rallijā Kurzeme 2011 būs A plus grupa, kurā startēs trīs WRC klases automobiļi - Mitsubishi Lancer WRC (Raimonds Kisiels), Subaru Impreza WRC (Matīss Mežaks) un Ford Focus WRC (igaunis Georgs Gross) -, kā arī divi R4 grupas Mitsubishi Lancer EVO X, ar kuriem brauks soms Jāri Ketomā un Jānis Feldmanis.

Pilnu dalībnieku sarakstu atradīsiet rallija Kurzeme 2011 mājas lapā internetā - www.rallykurzeme.lv.

Foto: Ots Tanāks. Foto (c) Jānis Asaris

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV