Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

„Battery Superkausa" finālā piedalīsies pasaules čempions

Superkauss, 25.08.2011. 15:11

Pasaules čempions junioriem motokrosā Pauls Jonass apliecinājis savu dalību „Battery Superkausa" finālā, kas notiks 4.septenbrī Saldū, Bērzu moto trasē.
„Battery Superkausa" finālā piedalīsies pasaules čempions

14.augustā Kuldīgā risinājās „Battery Superkauss" pirmspēdējais posms, kad no Itālijas tika saņemta šī iepriecinošā ziņa – 14 gadus jaunais latviešu motosportists Pauls Jonass kļuvis par pasaules čempionu motokrosā junioriem 85cc klasē.
Pauls „Battery Superkauss" piedalās, sākot jau no sacensību pirmās sezonas, tas ir, 2009.gada. Pēc tam, kad 2010.gadā Pauls, piedaloties jaunāko dalībnieku MX 7+ klasē, saviem konkurentiem neatstāja nekādas cerības un kļuva par čempionu, izcīnot uzvaras pilnīgi visos braucienos, 2011.gada sezonā Jonass ir metis izaicinājumu pašiem ātrākajiem. Šogad 14gadīgais jaunietis cīnās starp pieredzējušiem un titulētiem vīriem MX Pro klasē. Jānorāda, ka Pauls šajā MX Pro klasē piedalās ar 150cc divtaktu motociklu un ir „ciets rieksts" priekš daudziem pieredzējušajiem vīriem, kuri startē ar daudz jaudīgākiem 450cc četrtaktu dzinējiem.

„Šonedēļ došos uz Vācijas atklāto čempionātu (ADAC), kur notiek pēdējais posms 85cc klasē. Man ir 49 punktu pārsvars pār savu tuvāko sekotāju, līdz ar to braucu uz šīm sacensībām, lai izcīnīt uzvaru sezonas kopvērtējumā. Latvijā mani varēs redzēt „Battery Superkauss" ietvaros 4.septembrī Bērzu moto trasē, kur pacīnīšos ar lielajiem vīriem MX Pro klasē," tā par saviem tuvākajiem startiem jaunais Pasaules čempions Pauls Jonass.

2011.gada sezonā Kandavas posmā Pauls izcīnīja 11.vietu, Gulbenē – 10.vietu, savukārt Aizputē – pat augsto 5.vietu. Kā veiksies mūsu jaunajai motokrosa zvaigznei „Battery Superkauss" Finālā un kādas izvērtīsies sezonas izšķirošās cīņas prestižajā MX Pro klasē? To uzzināsim 4.septembrī !

www.superkauss.lv
www.twitter.com/superkauss
http://www.facebook.com/SupercupLV

Foto: Pauls Jonass. Foto (c) Adrenalin.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV